Cecina ćerka i Terzićev sin poljupcem potvrdili da su zajedno! (FOTO)

Anastasija Ražnatović i njen partner Kostadin Terzić su ovim potezom demantovali informaciju koja glasi da su svađi

  • 13

Beogradskom čaršijom se pre neki dan pronela priča da su se Anastasija Ražnatović i njen dečko Kostadin Terzić posvađali, ali sve to je palo u vodu.

Cecina ćerka je na svom Fejsbuk nalogu postavila fotografiju na kojem je poljubila sina Zvezdinog funkcionera Zvezdana Terzića i tako potrvdila da su njih dvoje i dalje u vezi.

Da podsetimo, pre nekoliko dana pojavila se vest da su Anastasija i Kostadin napadnuti, kao i lažna informacija da je ovaj mladi par u svađi, što je demantovala i folk zvezda Ceca Ražnatović, inače Anastasijina majka.

- Neko već danima pokušava da izvrne istinu i da napad na Anastasiju i Kostadina prikaže kao njihovu svađu. Do svađe nikada nije došlo. Kostadin je divno dete i nikada nije digao ruku na moju ćerku. Jedino što je tačno je da su njih dvoje fizički napadnuti i da ih je od napadača odbranio Zvezdan - rekla je za naš portal poznata pevačica.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ljiljana lazicic

    14. jul 2014 | 13:43

    Vazno je da se tako mlada devojka, tacnije devojcica, uz blagoslov svoje poobozne majke i cistunice, ovako javno pustila u promet."Odusevljena sam"!

  • Dorat

    14. jul 2014 | 16:10

    Pustila je mama u promet na vreme...

  • Zoran

    14. jul 2014 | 13:05

    Bas sam se nasekirao

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA