VIDIĆ PROZVAO KARLEUŠU: Kao Ukrajinka sa šipke!

Modni kreator opet je "pecnuo" popularnu pevačicu, ovog puta na društvenim mrežama

  • 38

Modni kreator Saša Vidić ponovo je "pecnuo" Jelenu Karleušu. Sve je počelo kada je šminkerka Jelena Maćić napisala jedan svoj status na Fejsbuku koji se tiče supruge fudbalera Duška Tošića.

- JELENA KARLEUŠA: Opšte je poznato da se ja sa estradom nešto i ne družim..ali ova žena?! Pre više godina, dolazi ona kod mene. Zima. Napolju -12 stepeni... Ona u bundi, čizmama, kratkoj suknji, bez čarapa...moja Jovana odlepila! Misli da je Barbi ušla...jer, Barbi čarape ne nosi...Sve u svemu... odem ja u kuhinju a njih dve krenu u konverzaciju. Objasni joj Jovana dilemu...ne znam koju Bratz lutku da kupim. Ima ih pet...a ja nikako da izaberem. Jeca : Jovana, evo ti (100 evra…)... kupi svih pet. Al nemoj majci da kažes, znaš kakva je...popi*deće. Toliko...o svemu - napisala je Jelena.

Na ovaj status stiglo je dosta komentara, među kojima je bio i komentar Saše Vidića, a ticao se upravo Jelene Karleuše.

- Kako si krenula pomisli da je ušla Ukrajinka sa šipke a kako li zaradi onih 100 evra, verujem isto ko Ukrajinka sa šipke - napisao je modni kreator, koji trenutno uživa na Kipru sa pevačicom Cecom Ražnatović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sara

    14. jul 2014 | 17:45

    Karleusa kad proziva Cecu ona to radi lično i direktno. Ali Ceki je namazana, ona za napade na JK koristi prijatelje a ona mudro ćuti. Nisam Karleušin fan ali smatram da je bar iskrena i nije prefigana i namazana kao ova...

  • Nikola

    14. jul 2014 | 17:26

    Zamišljam Cecu i Vidića kako na Kipru 24/7 pričaju samo o JK

  • Qwerty

    14. jul 2014 | 17:15

    Da li ste primetili da svaki Cecin prijatelj kao po komandi pljuje Karleušu? O čemu je reč, jel ih Ceca plaća za to ili samo prijateljski zahteva? I posle ispada kako ona ćuti i nikog ne napada a ono....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA