DARA BUBAMARA: Nisam vezana ni za Marinu, ni za Braju

- Ja sam ti u fazonu ne diram te ne diraj me, i ko mi prvi dira ja mu odgovorim, e sad ja to odgovorim onako više, na neki svoj lud i duhovit način, pravo u bubrege i onda im to zasmeta - rekla je pevačica

  • 5

Pevačica Dara Bubamara priznala je u emisiji "Glamur" televizije "Hepi" u kakvim je odnosima sa slavnim tekstopiscem Marinom Tucaković.

- Marina jeste zaslužna za mnoge moje hit pesme ali i pre Marine, ja sam imala velike hitove. Dakle, Dara Bubamara nije vezana ni za Braju, ni za Marinu, i ne znam koje kompozitore. Ja sam ti u fazonu ne diram te ne diraj me, i ko mi prvi dira ja mu odgovorim, e sad ja to odgovorim onako više, na neki svoj lud i duhovit način, pravo u bubrege i onda im to zasmeta - rekla je Dara i nastavila:

- Ne pogađa me ništa jer me ne komentarišu ljudi sa estrade koji već samo grebatori naslovnih strana, i oni koji su željni nekih natpisa u novinama poreko mene - navela je pevačica

Uprkos svemu, Dara ne isključuje mogućnost dalje saradnje sa Marinom Tucaković.

-Ja ću sa Marinom i dalje da sarađujem , ako bude imala dobre pesme ako bude imala inspiraciju ali ja sam pesme sa novim autorima koji nemaju veze ni sa Marinom ni sa Brajom pa su hitovi.- bila je iskrena Dara.

Sve ovo možete premijerno pogledati u emisiji "Glamur" u ponedeljak u 19:15 na televiziji "Hepi".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ~©PANCO©~

    15. jul 2014 | 08:09

    Jeste li mozda culi za tekstopisce m.cajic,r.vuckovic,aleksandar aca stepic,a.starcevic..koji su pisali prelepe tekstove za ljubu alicica,sabana,mitra mirica,jasara,angela dimova....a ne ova marina pise pesme za decu?

  • KaleBrdo

    14. jul 2014 | 18:07

    Tako je Radojka, nisu Marina i Sraja čvarci, pa da ne možeš bez njih. Daleko im lepa kuća, što bi rekao naš nebeski narod.

  • Miš

    14. jul 2014 | 18:03

    Neće ona sestro da sarađuje s tobom..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA