Željko Joksimović već obara rekorde

Zabavno-muzički program "Evropska pesma" treći je najgledaniji prenos nacionalnog finala u istoriji Evrovizije. Pesma "Nije ljubav stvar" ima više od milion pregleda na Jutjubu

  • 0

Zabavno-muzički program "Evropska pesma", tokom kojeg su u subotu domaća i međunarodna javnost premijerno čule pesmu Nije ljubav stvar (engleski Sinonim) Željka Joksimovića, treći je najgledaniji prenos nacionalnog finala u istoriji Evrovizije.

TV šou rađen je prema najvišim televizijskim standarima kvaliteta slike i prenosa (HD) i gledalo ga je 1.948.000 gledalaca. Video-strim emisije na internet portalu Radio-televizije Srbije povećao je prosečnu posetu za više od 40.000 ulaza, a 26.000 posetilaca sajta RTS-a pročitalo je vest "Nije ljubav stvar". Emisiju Evropska pesma sa sajta RTS-a u prvih 12 sati preuzelo je više od 1.000 osoba. Rubriku "Video dana" za prvih 12 sati preuzelo je više od 5.000 ljudi.

Internet prenos emisije Evropska pesma treći je najgledaniji prenos nacionalnog finala u istoriji prenosa na zvaničnom veb-sajtu "Pesme Evrovizije". Šou-program RTS-a na ovom portalu i zvaničnoj Fejsbuk stranici, pratili su gledaoci iz čak 84 zemlje. Iako su u istom trenutku održavana još tri nacionalna finala, naša Evropska pesma imala je ubedljivo najviše gledalaca.

Na Jutjubu do 12 časova u ponedeljak, 12. marta, pesma Nije ljubav stvar preslušana je više od milion puta, a broj pregleda srpske i engleske verzije pesme uvećava se iz minuta u minut.

(Izvor: RTS)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA