NOVA PROFESIJA: Ezel vodi turski "Milioner" (FOTO) (VIDEO)

Iako je ne tako davno imao problema sa zakonom, i da mu se još uvek sudi zbog navodnog posedovanja i prodaje narkotika, glumac Kenan Imirzalioglu je uspeo da dobije ovaj posao na televiziji ATV, gde se inače prikazuje ovaj popularni kviz

  • 4

Turski glumac Kenan Imirzalioglu, koji je proslavio igrajući lik Ezela u istoimenoj hit seriji, postao je voditelj turskog izdanja kviza "Želite li da postanete Milioner".

Iako je ne tako davno imao problema sa zakonom, i da mu se još uvek sudi zbog navodnog posedovanja i prodaje narkotika, on je uspeo da dobije ovaj posao na televiziji ATV.

Da će se Kenan dobro snaći kao voditelj popularnog kviza, smatra i Tarik Filipović, koji je bio na istoj poziciji, samo u hrvatskoj verziji "Milionera".

- Gledao sam ga u "Ezelu" i mislim da je odličan glumac, a verujem da će se dobro snaći i u toj ulozi - rekao je Filipović za 24sata.hr.

Inače, Ezelu preti od 6 do 17 godina zatvora. Međutim, on ne pokazuje zabrinutost zbog svoje trenutne situacije. Otkada su ga "uhvatili s kokainom, Kenan je učestvovao i u mnogim humanitarnim akcijama.

Pogledajte Ezela kao voditelja turskog "Milionera":

(Telegraf.rs/24sata.hr)

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA