Da li su Nevena Božović i Miloš Biković u vezi? (FOTO)

- Presrećna sam kako je spot ispao, drago mi je što je Miloš Biković pristao da se pojavi u spotu i što smo u toku saradnje, došli na ideju da Miloš i režira spot. Saradnja sa njim je za mene dragoceno iskustvo - kaže pevačica

  • 11
Nevena Božović, Miloš Biković, promocija novog spota Foto: Marko Todorović

Mlada pevačica Nevena Božović objavila je spot na numeru "Bal" i tom prilikom održala promociju u jednom beogradskom restoranu, kojoj su prisustvovale mnoge poznate ličnosti.

Pevačica je blistala uz glumca Miloša Bikovića, koji ujedno tumači glavnu mušku ulogu u spotu. Ipak, mnogi kažu da su izgledali veoma srećni zajedno, te su se primećivale određene varnice.

Promociji je prisustvovao veliki broj glumaca, između ostalih Viktor Savić i Jelisaveta Orašanin, ali i Aleksa Jelić, Tamara Paunović i mnogi drugi.

- Presrećna sam kako je spot ispao, drago mi je što je Miloš Biković pristao da se pojavi u spotu i što smo u toku saradnje, došli na ideju da Miloš i režira spot. Saradnja sa njim je za mene dragoceno iskustvo - rekla je Nevena, dok je Miloš bio oduševljen saradnjom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA