NAJSMRDLJIVIJE ZVEZDE HOLIVUDA: Džoni Dep, Bred Pit i Megan Foks zaudaraju kao tvorovi! (FOTO)

Ove poznate svetske face kad-tad zanemare svoj higijenu, kako zbog natrpanog rasporeda, tako i zbog zaboravnosti

  • 5

Svetske zvezde nop-stop su centru medijske pažnje i one se trude da izgledaju savršeno pred kamerama. Međutim, to nije slučaj sa nekim filmskim i televizijskim poznatim ličnostima, koji se, verovali ili ne, zapustili svoju higijenu.

Predstavljamo vam svetske face koje, da kažemo, baš ne mirišu baš lepo:

Džoni Dep - Iako je zarađuje milione dolara, stalno putuje i snima filmove, on nekad nema vremena da održava higijenu. Kako su rekli neki Depovi prijatelji, Džoni nekad zaboravi da se istušira, tako da danima neprijatno miriše.

I pored toga, ovaj glumac je i dan danas magnet za mnoge žene širom sveta, a takav "smrdljiv" je osvojio i koleginicu Amber Herd, piše 24sata.hr.

Metju Mekonahi - Ovaj momak iz Teksasa ljubitelj je džogiranja, tako da i ne čudi da s vremena na vreme "smrducka". Kako kaže, radije voli da se istušira, nego da koristi raznorazne dezodoranse.

- Ne volim da na sebi imam miris nečeg ili, još gore, nekog drugog. Zato nikad ne koristim dezodorans - rekao je svojevremeno Mekonahi za časopis "People".

Megan Foks - Za američku seks-bombu prijatelji kažu da je prava "prljavuša", pogotovo kada odlazi u toalet. Oni su se nebrojano puta neprijatno iznenadili kada su ušli posle nje u kupatilo. Pored smrada, njih je "obradovalo" i "smeđe čudovište" koje je Megan ostavila nakon vršenja velike nužde.

- Živeti sa mnom noćna je mora u punom smislu te reči. Ojeću ostavljam po podu, po namještaju, gde god je skinem. Nikad ne čistim, ne perem. Najgore od svega je što često zaboravim pustiti vodu nakon što odem u WC - rekla Foksova.

Bred Pit - Ni emotivni partner Anđeline Džoli ne vodi računa o higijeni. Kao i njegov kolega Džoni Dep, i Bred Pit zaboravi da se istušira.

Holivudski superstar ume toliko da smrdi, da ljudi u njegovoj blizini često zapuše nos. Dok je snimao film "Nemilosrdni gadovi", Pitov kolega Eli Rot nije mogao da podnese njegov neprijatni miris i ubrzo mu je dao savet.

On je Breda naučio da se ispod pazuha briše vlažnim maramicama. Pit se oduševio tim "otrkićem" i sada bez vlažnih maramica ne izlazi iz svog doma.

Robert Patinson - Zvezda "Sage Sumraka" takođe zaboravi na svoju higijenu. Kako je svojvremeno priznao, zbog svog natrpanog rasporeda nekada ne stigne da se presvuče, tako da je u istoj odeći nekoliko dana.

- Zna da mi se dogodi da toliko smrdim da mi je muka. Tada se hitno presvlačim jer ne mogu da podnesem smrad koji se širi oko mene - rekao je Patinson za jedan britanski tabloid.

(Telegraf.r/24sata.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nex

    23. jul 2014 | 23:57

    Eto, čist dokaz da su većina javnih ličnosti "smradovi" u pravom smislu te reči.

  • Sofronije

    23. jul 2014 | 21:55

    U sazvezdju svinja svaki od njih ce da dobije po jednu smrdljivu zvezdicu ;-)

  • Ivana

    24. jul 2014 | 23:57

    E jeste.....bas su oni ave ovo o sebi izjavili,kako da ne....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA