IRINA ŠAJK: Nije mi smetalo što sam se skinula u filmu, to je umetnost (VIDEO)

- Biti polu go u filmu o grčkoj mitologiji, to je deo umetnosti. Znate, ne postoji ništa vulgarno u tome - rekla je manekenka

  • 5

Manekena Irina Šajk nedavno je imala filmski debi i to u ostvarenju "Herkul". Ruska lepotica tumači lik Megare, a u razgovoru za britanske medije izjavila je da joj nije smetalo što se skidala u pojedinim scenama.

- Biti polu go u filmu o grčkoj mitologiji, to je deo umetnosti. Znate, ne postoji ništa vulgarno u tome - rekla je Irina, koja je navela da nije imala nikakvu dijetu zarad ovog filma.

- Volim da jedem, i volim kada imam balans u ishrani i vežbanju. Jela sam malo čokolade na setu - istakla je devojka fudbalera Kristijana Ronalda.

Budući da je režiser filma Bret Ranter zahtevao više puta da se ponovi scena ljubljenja, u kojoj su učestvovali Irina i Dvejn Rok Džonson (koji glumi Herkula), ruska lepotica navela je da joj to nije smetalo i da se nije žalila.

Pogledajte trejler za film "Herkul":

(Telegraf.rs/"Metro")

http://metro.co.uk/2014/07/21/irina-shayk-i-wasnt-nervous-about-stripping-off-for-hercules-its-art-4805029/

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zakon

    24. jul 2014 | 22:07

    Kako je dobra ufff

  • SiN

    24. jul 2014 | 19:15

    Sredi obrve,bolje ti je.

  • marko

    26. jul 2014 | 05:27

    Nevezano za ovo ali onda mozes da pravis svakakve budalastine i pravdas da je satro umetnost? A ovi silni "umetnici" samo znaju da se skidaju i nista drugo, to moze da uradi apsolutno svaka budala ajde ukljucite malo mozak za promenu i izmislite nesto novo pa se onda nazivajte umetnicima

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA