OSVOJIO GRČKU: Saša Kovačević izazvao histeriju među pripadnicama lepšeg pola (FOTO)

Poznati pevač je hitovima Kako posle nas", "Ludak", "Lapsus", "Još ti se nadam", "Mogli smo sve", "Slučajno" oduševio 2.500 ljudi u jednom klubu u Paraliji

  • 5

Godinama iščekivan nastup Saše Kovačevića u Grčkoj najzad je održan u najvećem klubu "Pure" u Paraliji. Ovaj objekat je bio mali da primi sve one koji su to veče želeli da dođu na nastup pop zvezde.

Jedan od najpopularnijih izvođača pop muzike u regionu pevao je prvi put u gradu koji ga već godinama očekuje pred više od 2.500 uglavnom pripadnica lepšeg pola.

Kovačević je pevao skoro tri sata, a nizali su se hitovi: "Kako posle nas", "Ludak", "Lapsus", "Još ti se nadam", "Mogli smo sve", "Slučajno", a opšte oduševljenje izazvala je pesma "Branim" koju je publika horski pevala, ali i nova pesma "Noć do podne" koja je trenutno veliki hit u regionu i dijaspori. Saša ni ovog puta nije mogao da izbegne vrištanje i fotografisanje.

Zbog velikog interesovanja mnogi su ostali ispred. Organizatori već planiraju da zakažu i drugi nastup ovog leta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dex

    24. jul 2014 | 22:45

    Kakva Grčka, kada peva u Paraliji kao da je pevao u Beogradu. Da se ne lažemo.

  • Aleksandar

    24. jul 2014 | 21:20

    Saaaaaleeee ♥

  • Mimi

    25. jul 2014 | 00:49

    Bravo Sale..,ja volim njegove pesme...on je car u tome šta radi...a nije intrigantan nego se na estradi probija samo pesmom...samo NAPRED!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA