Sa ovim cicama biste definitivno otišli na piće (VIDEO)

Popularni pevač Željko Vasić predstavio je spot za svoju najnoviju pesmu pod nazivom "Svrati na piće", u kojem se pojavljuje i brojne atraktivne devojke

  • 9

Pevač Željko Vasić predstavio je dugoočekivani spot za pesmu "Svrati na piće". U ekranizaciji ove numere, pored Željka i njegovih prijatelje, pojavljuju se i mnoge atraktivne devojke.

Među njima su i zanosne sestre Đurić, Dejana i Jovana, inače nekadašnje navijačice košarkaškog kluba Crvena Zvezda, koje su nedavno posetile i našu redakciju.

Pogledajte spot za pesmu "Svrati na piće" Željka Vasića:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • KaleBrdo

    28. jul 2014 | 00:24

    Ekstra. Odlična gluma, dinamičan spot. Fenomenalan tekst i odlična muzika, sigurno hit. Otpevao je za medalju. Vrlo neuobičajeno, ali pametno osmišljeno da u pozadini igraju polugole devojke. Kako su se samo setili toga? Ne znam samo zbog čega peva: dođi na piće, a misli na trpanje?

  • Goldi Moka

    28. jul 2014 | 01:52

    Mnogo bih pre otisao sa nekom devojkom koja ima stalan normalan posao i lepo izgleda a ne sa go go igracicama pa da me ortaci tovare ko mlado magare! ahahaaa :) Uvek me je zanimalo sta im familija kaze i kako reaguje kad cuje da se vrte u tangama oko sipke!? Jos se ove nove moderne ponose time wtf k'o da su prijavile odbranu diplomskog na medicini ili farmaciji! :) Sto se spota tice OK je kad smanjis ton do kraja i pustis Gorgon City - Ready For Your Love npr..

  • NS Boy

    28. jul 2014 | 06:24

    Tipični folirantski spot viđen kod crnački Hip hop izvođača sa skupim stvarima

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA