KETLIN TARNER: Zbog bolesti i alkoholizma izgubila sam svoju lepotu (FOTO)

- Pila sam alkohol kako bi "ubila" bol. Iz nekog razloga sam pomislila sledeće: "To ću uraditi"(počeću da pijem, prim.aut), sve dok nisam shvatila da to nepovoljno utiče na moju karijeru. Zbog alkoholizma sam imala problema sa kretanjem, nisam mogla da se fokusiram - rekla je popularna glumica, koja je stala na noge, i kako kaže, sve drži pod kontrolom

  • 1

Legendarna Ketlin Tarner, koja je svojevremeno važila za jednu od najlepših glumica na svetu, otkrila je je njenu lepotu uništila bolest, tačnije reumatidni artritis. Holivudska zvezda bila je natečena od lekova i operacija, i tokom vremena je promenila fizički izgled.

 

Kako je Ketlin navela, ona je počela da se bori sa bolešću kada je njena ćerka imala pet godina (sada ima 26, prim.aut). Tada je spekulisalo da je alkoholizam kriv za njeno stanje.

 

- Bila sam naduvena kao balon od lekova. Prilično je bilo ružno - objasnila je Tarnerova, koja je počela da pije kako bi se suočila sa svojim bolom.

 

- Tada sam na kratko načinila grešku. Nisam mogla da pobegnem od te nelagodnosti... Pila sam alkohol kako bi "ubila" bol. Iz nekog razloga sam pomislila sledeće: "To ću uraditi"(počeću da pijem, prim.aut), sve dok nisam shvatila da to nepovoljno utiče na moju karijeru. Zbog alkoholizma sam imala problema sa kretanjem, nisam mogla da se fokusiram - rekla je glumica.

 

 

Zbog svog deformiteta, Ketlin nije mogla da uđe u svoje cipele.

 

Međutim, sada ova holivudska zvezda sve drži pod kontrolom. Počela je da vežba a takođe koristi uloške od bakra za svoju obuću.

 

- Sada sam se vratila sa pilatesa. Osećam se dobro - rekla je Ketlin.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA