Da li je ovo najbolje telo srpske estrade?! (FOTO)

Fanovi Jelene Karleuše su ubeđeni da je ona savršeno građena i da nema konkurenciju među pevačicama

Uz kratak komentar: "Telo", Jelena Karleuša je na svom Tviter profilu objavila još jednu seksi fotografiju na kojoj do izražaja dolazi njena izvajana linija.

O ukusima, naročito kada se radi o ženama i njihovom izgledu, ne treba raspravljati, a ako se pitaju Jelenini fanovi, onda je Karleuša bez premca najbolje građena srpska pevačica.

Da li se slažete sa njihovim mišljenjem?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • kdjsdljsdsdd

    30. jul 2014 | 18:44

    Majka dve devojcice?! Zeno primiri se malo, i gledaj da nesto napravis od te dve dve divne devojcica...savetujem ti napravi nesto i od svog zivota, da tvoja deca sutra ne bi isla pognute glave.Uozbilji se i shvati da imas dvoje dece! Sigurna sam da se Ceca ovako slikala, pricali bi svasta za nju. Al ona se ne ponasa ovako jeftino, ona je dama sa glasom i stasom. Zena koja ima svoj stav i svoje drzanje, zato je ona mnogo vise postigla od tebe u zivotu. Pomiri se sa tim da nisi ti jedina "savrsena" (daleko od savrsene) na ovoj zemlji. Ceca je bre za tebe avion, prava majka, vaspitana i oprazovana. Shvati da u Srbiji i sire, posto samo jedna jedina zvezda, SVETLANA CECA RAZNATOVIC! LY C <3

  • Mika

    30. jul 2014 | 12:00

    Ne volim je kao pevacicu,ali telo ima kao grom!

  • ddd

    30. jul 2014 | 13:03

    Telo mozda i ima ali mozga nimalo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA