ŠERON STOUN: Imala sam izliv krvi u mozak, ponovo sam učila da hodam i govorim!

- Bol je bio neizdrživ, imala sam osećaj kao da me je neko upucao u glavu. Sve vreme, čak i kada sam izašla iz bolnice sam bila ubeđena da umirem - kaže američka glumica

  • 1

Poznata glumica Šeron Stoun je u emisiji Opre Vinfri, ispričala kako je 2001. jedva preživela izliv krvi u mozak, i opisala šta joj se sve dešavalo tokom mukotrpnog oporavka.

Šeron kaže da je nakon stravičnog bola, imala osećaj kao da ju je neko upucao u glavu.

- Zvala sam majku iz Hitne pomoći i rekla: "Mama, imam izliv krvi u mozak". Morala sam da učim da hodam, da čujem, da govorim, da se sećam, sve ispočetka... Sve vreme, čak i kada sam izašla iz bolnice sam bila ubeđena da umirem - navodi glumica i dodaje da je u narednih nekoliko godina kada joj je sve u životu krenulo naopako, shvatila koje su pozitivne strane ovog traumatičnog događaja.

- Tada sam mislila: "Moja karijera bila je gotovo završena, više nemam ni porodicu, razvela sam se, oduzeto mi je dete i veliki deo mog identiteta". Potonula sam. Osećala sam se kao feniks. Potpuno sam izgorela, do pepela. Zbog svega što sam bila, mislila sam, ništa od toga nije ostalo. Izgubiti sve je kao smrt ali to nije bilo tako negativno. Kroz ovo iskustvo za mene je sve postalo bogatije i bolje... to kao da je bio novi početak. Svaka smrt je novo rođenje - zaključila je Šeron Stoun.

(Telegraf.rs/ Huffington Post)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA