MILAN STANKOVIĆ O RADI: Jednom sam se opekao, mislim da je zaista teško kada su dve javne ličnosti u vezi

- Što se mog ljubavnog života tiče ja sam se i ranije trudio da ga sakrijem ali trenutno nemam šta da krijem i ona moja pesma ,"Kada si solo" je i dalje aktuelna - rekao je mladi pevač za emisiju "Glamur" televizije "Hepi"

  • 1

Popularni pevač Milan Stanković od kako se pojavio na sceni ne prestaje da intrigira javnost i medije. O njegovom raskidu sa koleginicom Radom Manojlović se još uvek priča, a tračevi da je u sukobu sa rođenom majkom nedavno su kulminirali.

-Majku volim najviše na svetu, nikakve svađe nije bilo između nas, poznato je da sam jako slab na nju, ja se ponašam kao da sam ja njoj roditelj a ne ona meni, poznato je i da sam oca izgubio kada sam imao samo četiri godine, pa je jasno da je meni moja majka na piadestalu i naravno da je sa njom sve u najboljem redu - rekao je Milan Stanković  za ekipu emisije "Glamur" televizije "Hepi".

Na pitanje da li je napokon pronašao devojku, Milan je u "Glamuru" koji se emituje večeras otkrio da nikada više neće ponoviti istu grešku i javno se eksponirati sa svojom izabranicom.

- Jednom sam se opekao, mislim da je zaista teško kada su dve javne ličnosti u vezi i da to ne valja. Što se mog ljubavnog života tiče ja sam se i ranije trudio da ga sakrijem ali trenutno nemam šta da krijem i ona moja pesma ,"Kada si solo" je i dalje aktuelna - zaključio je Stanković.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • JA

    2. avgust 2014 | 14:21

    Feminiziran max...kao takav moze da privuce samo neku lezbejku. xD

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA