Ja imam talenat: Anica Dobra novi član žirija?

Popularna glumica trebalo bi da zameni Aleksandra Milića Milija, a postoji mogućnost da žiri napuste i Ivan Tasovac i Mina Lazarević

  • 0

Muzički serijal "Ja imam talenat", posle uspešno završene treće sezone, već uveliko priprema novu s mnogobrojnim iznenađenjima. Nakon što je objavljeno da Aleksandar Milić Mili neće više biti član žirija, saznali smo da postoji mogućnost da nova lica zamene i Ivana Tasovca i Minu Lazarević.  Glavni favorit i najbliže sklapanju ugovora s produkcijom je glumica Anica Dobra, koja je morala da odbije učešće u prvoj sezoni zbog poslovnih obaveza u Nemačkoj.

Producent Sandrina Anđić kaže da postoji mogućnost da se osveži žiri, kao i sama emisija, ali nije želela zvanično da potvrdi da to znači da neće biti zamenjen ceo žiri, te da nećemo više gledati šarmantnog direktora "Beogradske filharmonije" Ivana Tasovca i popularnu glumicu Minu Lazarević.

- Radimo bez prestanka, već pristižu nove ideje, a takmičari se prijavljuju sve vreme. Prethodna sezona je prošla nezapamćeno dobro, što nas tera da radimo na tome da nova bude još bolja. Na Fejsbuku se za pet minuta prijavi više od 100 ljudi. Mili je rekao da napušta "Talenat" jer smatra da posle tri sezone nema šta više da kaže, a ne želi da se ponavlja. A Sajmon Kauel će biti u žiriju i u predstojećoj, šestoj sezoni "Britanija ima talenat" i - uvek je zanimljiv. Videćemo ko će ostati, a ko će novi doći da sudi  "talentima" - kaže Sandrina.

(Izvor: Novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA