RADA MANOJLOVIĆ: Volela bih da otvorim starački dom

- Razmišljala sam sa sestrom šta bismo mogli da radimo i čime bi ona mogla da se bavi u budućnosti. Složile smo se da bismo volele da otvorimo privatni dom za stara lica i azil za pse jer smo obe osetljive na stare ljude i ugrožene životinje - rekla je pevačica

  • 11

Pevačica Rada Manojlović rekla je da bih volela da otvori dom za stara lica zajedno sa sestro Marijom. Ona je u intervjuu za "Informer" govorila na šta troši novac, da li planira da kupi stan, kao i to koliko štedi.

- Razmišljala sam sa sestrom šta bismo mogli da radimo i čime bi ona mogla da se bavi u budućnosti. Složile smo se da bismo volele da otvorimo privatni dom za stara lica i azil za pse jer smo obe osetljive na stare ljude i ugrožene životinje - rekla je Rada za ovaj dnevni list.

Manojlovićeva kaže da radi mnogo, i da vodi računa na šta novac troši.

- Prvi put sam potrošila novac kada sam sestri, tati i sebi kupila auto. Mnogo sam para uložila u kuću na seli, ali ne bih bila srećna da imam više mego što mi treba, da se luksuziram, a da moja porodica nema. Kad god mogu dajem u humanitarne svrhe, ali najviše para dajem na pesme, albume i spotove. Ulažem u karijeru sve što zaradim - istakla je pevačica i dodala:

- Sada ulažem u sebe i karijeru da bih kasnije mogla da uložim novac u kupovinu stana. I dosad sam mogla da kupim stan u Beogradu, ali onda ne bih imala za album. I šta sam onda postigla? - pitala se Rada Manojlović.

(Telegraf.rs/"Informer")

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bgd

    7. avgust 2014 | 06:19

    Rado sve najbolje. Dopada mi se sto si privrzena porodici I sto se zrtvujes za njih. Toliko ima egoista na ovom svetu, ljudi se mrze cak I porodica.

  • Bg

    7. avgust 2014 | 01:28

    Cim zaradis malo para ti odmah kupuj stan u Beogradu,to je izgleda postao prestiz.Dodji ovde da se guramo po Vracaru sa mladjom sestrom Bekvalac,Vladom Georgijevim,Dincom,samo navalite umetnici.

  • Taj. . . .

    7. avgust 2014 | 09:08

    Dokle god smo mi Srbi zavidni,bice nam ovako. .! I dalje kod nas vazi da komsiji crrkne krava. .e Boze,Boze. .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA