NOVICA ZDRAVKOVIĆ: Novak je srpski bog, treba spomenik da mu podignemo!

- Nadam se da će mu se pesma svideti, posebno taj za mene vrlo poseban stih: "Očekuju svakog dana da Jelena bebu rodi" - rekao je pevač

  • 9

Novica Zdravković, koji je pre nekoliko dana objavio pesmu koju je posvetio Novaku Đokoviću i njegovoj supruzi Jeleni, kaže da obožava slavnog srpskog tenisera kao i da je ova numera nastala kao izraz iskrenih emocija. 

- Nadam se da će mu se pesma svideti, posebno taj za mene vrlo poseban stih: Očekuju svakog dana da Jelena bebu rodi". Ova pesma nije komercijalna, i ne želim na njoj da zaradim, samo sam želeo da mu na ovaj način čestitam. On je srpski bog koji hoda planetom. Sa toliko emocija govorim o njemu ne zato što je uspešan, već zato što je nesebičan i dobar čovek. Mislim da je Novak u 21. veku jedino svetlo koje leti planetom iz ovog našeg naroda - izjavio je Zdravković.

(Telegraf.rs/izvor: Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aca

    7. avgust 2014 | 11:27

    Jeesteeee saad... Dobio je i avion dobio ovo ono ma dosta bre... Da necete i za sveca da ga proglasite? Pa kad i u crkvu idem da ga gledam. On je samo dobar teniser i aj cao vise.

  • Marko

    7. avgust 2014 | 11:26

    Ne balavi cica, ceo zivot zivi na racun tudje slave. Sad pokusava na Djokovicevoj slavi da zivi...

  • Jelena G

    7. avgust 2014 | 14:28

    Šta se ovaj šlihta više on je teniser a ne bog to je bogohuljenje

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA