DŽENIFER ANISTON: Neću da ubrizgavam sra**a u svoje lice, ostariću prirodno! (FOTO)

- Svuda oko sebe vidim žene koje su, u nameri da zaustave starenje, spremne da urade bilo šta. Gledam ih, srce mi se slama i uvek pomislim: "Bože, kada biste samo znale koliko starije izgledate" - priča poznata glumica

  • 15

Američka glumica Dženifer Aniston (45) kaže da nikada ne bi koristila botoks ili otišla na bilo kakvu plastičnu operaciju lica, jer, kako navodi, užasava se kada vidi svoje koleginice koje su upropastile sebe ovakvim tretmanima.

- Svuda oko sebe vidim žene koje su, u nameri da zaustave starenje, spremne da urade bilo šta. Gledam ih, srce mi se slama i uvek pomislim: "Bože, kada biste samo znale koliko starije izgledate". One žele da zaustave sat, a u stvari, sve što vidite su nesigurne osobe koje sebi ne žele da se pomire sa činjenicom da stare. Hvala bogu, učila sam na njihovim greškama i nema šanse da ću ikada injekcije tog sra**a ubrizgati sebi u lice! Takođe, ja imam i verenika koji bi me upucao u glavu kada bih lice menjala na bilo koji način - izjavila je Dženifer Aniston.

(Telegraf.rs/Yahoo.com/beauty)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA