MILAN PREBOLEO SEVERINU: Ova Srpkinja je zaludela biznismena! (FOTO)

Popović je uslikan sa manekenkom i voditeljkom Jelenom Kikić na Hvaru i odmah su počele spekulacije da tu ima nešto više od samog prijateljstva. Da se to može potvrditi govore i zaljubljeni pogledi koje je Milan upućivao Jeleni tokom večeri

  • 14

Biznismen Milan Popović, koji je bio u vezi sa Severinom Vučković, izgleda je opet zaljubljen! Sudeći po fotografijama koje su preplavile hrvatske medije, Milanu je pamet pomutila srpska manekenka i voditeljka Jelena Kikić.

Par je uslikan u opuštenoj šetnji na Hvaru i odmah su počele spekulacije da tu ima nešto više od samog prijateljstva. Da se to može potvrditi govore i zaljubljeni pogledi koje je Milan upućivao Jeleni tokom večeri.

Jelena je za Telegraf je svojevrmeno izjavila da voli zrele i šarmantne momke. Budući da Milan važi za jednog od najpoželjnijih biznismena, nije ni čudo što je bacio oko upravo na lepu Kikićevu, prenosi televizija "Pink" u emisiji "Premijera".

Pozvali smo voditeljku emisije "Vino i vinogradarstvo" na B92 da nam prokomentariše saznanja.

- Jao, uopšte nisam u vezi sa Milanom. Sa ekipom emisije sam otputovala na Hvar, gde smo snimali i veče smo proveli sa prijateljima, a između ostalog, sa nama je bio i Milan. Uopšte nismo bili sami, već sa prijateljima, a to što se vidi na fotografijama je samo posao paparaca - kaže za Telegraf Jelena.

OVDE pogledajte fotke.

(A. Č.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA