NAJAVIO SVOJU SMRT? Vilijams je u poslednjem filmu igrao depresivnog samoubicu! (FOTO) (VIDEO)

U ostvarenju "The Angriest Man In Brooklyn" pokojni Robin Vilijams je glumio čoveka koji saznaje da mu preostaje još 90 minuta života, nakon čega odlučuje da sebi oduzme život skokom sa mosta

  • 5

Kada se izmešaju stvarnost i fikcija, i ironija još jednom pokaže svoje lice, dolazimo do bizarnog podatka da je pokojni Robin Vilijams u svom poslednjem prikazanom filmu "The Angriest Man In Brooklyn", glumio sredovečnog depresivca koji svoj život želi da okonča skokom sa Bruklinskog mosta!

Budući da su američki mediji objavili da postoje opravdane sumnje da je slavni glumac izvršio samoubistvo, priča o jednoj od njegovih poslednjih uloga (još tri projekta u kojima je igrao su u fazi postprodukcije, prim. aut), dobija još više na značenju.

Inače, u ostvarenju "The Angriest Man In Brooklyn", Vilijams igra Henrija Altmana kojem se život menja nakon saobraćajne nesreće. Nakon što je pogledala snimke njegovog mozga, doktorka Šeron (glumi je Mila Kunis) mu saopštava da ima tumor na mozgu i da su mu dani odbrojani, pa čak i sati... i da on ima još samo devedeset minuta života!

U trci sa vremenom, Henri pokušava da se oprosti sa ženom, pozdravi sa bratom i pomiri sa sinom sa kojim je godinama u svađi... Tužan zbog činjenice na šta se sveo njegov život, penje se na Broklinski most i sprema za skok... U poslednjem trenutku stiže Šeron koja mu objašnjava da je pogrešila i da mu je ipak preostalo više vremena nego što mu je rekla... Altman odlučuje da ipak ne izvrši samoubistvo, ali čak ni na filmu nije bilo srećnog kraja za Vilijamsa - Henri umire osam dana kasnije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA