U septembru premijera filma "Indijski začin na francuski način"

U ovom ostvarenju glume dobitnica Oskara Helen Miren, Om Puri i Šarlot Le Bon. Film "Indijski začin na francuski način" obiluje ukusima, strašću i ljubavlju - prikaz je sukoba između dva sveta , dve kulture , ali i poriva jednog mladića da pronađe udobnost doma u svakom loncu, gde god se on nalazio

  • 0

Dugo očekivani film "Indijski začin na francuski način" ("Hundred Foot Journey") konačno je stigao. Reditelj je Lejz Halstrom, a u filmu glume dobitnica Oskara Helen Miren, Om Puri i Šarlot Le Bon. Producenti su dobitnik Oskara Stiven Spilberg, kao i poznata voditeljka Opra Vinfri . Scenario je napisao Steven Najt na temelju romana The Hundred-Foot Journey čiji je autor Ričard More

Film "Indijski začin na francuski način" obiluje ukusima, strašću i ljubavlju - prikaz je sukoba između dva sveta , dve kulture , ali i poriva jednog mladića da pronađe udobnost doma u svakom loncu, gde god se on nalazio.

U ostvarenju "Indijski začin na francuski način" Hassan Kadam (Maniš Dajal) je kulinarsko čudo iz Indije, čija se porodica na čijem je čelu Papa (Om Puri) smestila u pitomo selo Saint-Antonin-Noble-Val na jugu Francuske.

Šarmantno, pitoreskno i elegantno mesto idealno je za otvaranje indijskog restorana, Maison Mumbai - sve dok se ne umeša chef Le Saule Pleureur, klasičnog francuskog restorana koji vodi Madame Mallory (oskarom ovenčana Helen Miren).

Premijera filma je zakazana za septembar.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA