PITAMO VAS: Koja je najlepša srpska voditeljka? (FOTO) (VIDEO)

Bilo da vam ulepšavaju svako jutro, ili vas izveštavaju o najaktuelnijim vestima iz Srbije, inostranstva i šou-biza, jedno je sigurno - one su najlepša lica naših televizija

One su naša najpoznatija TV lica koja vas svakodnevno izveštavaju o vestima u zemlji i inostranstvu, ali i u šou-bizu. Budući da je prvo što gledaoci primete izgled, jasno je zašto prave lepotice vladaju našim televizijama.

Mi vam izdvajamo godinama unazad voditeljke koje su proglašavane za najlepše, a na vama je da odlučite koja od njih zaslužuje prvo mesto na našoj TOP listi.

Marija Kilibarda već godinama važi za zaštitno lice TV "Prva". Poveravaju joj se najveći projekti, koje ona maestralno svojim talentom odradi. Privatno je opuštena, voli da se druži (otkriva da ima više muških, nego ženskih prijatelja), ali nema sreće u ljubavi.

Bila je u vezi sa odbojkašem Ognjenom Kajganićem i nekoliko puta je izjavljivala da je muškarci češće doživljavaju kao drugaricu.

Nina Radulović- Lečić svojim šarmom zavodi u svakoj novoj emisiji na televiziji "Pink". Zaljubljena je u kamere, ali i muziku, te joj je pevanje strast.

Njene duge noge, ali i širok osmeh čine da gledaoci iznova i iznova prate.

U braku je sa glumcem Branislavom Lečićem, sa kojim ima sina.

Nataša Miljković je poznata kao lice Radio Televizije Srbije. Godinama je Srbiji ulepšavala jutra svojom spontanošću u Jutarnjem programu.

Marija Egelja donosi sunce u našu zemlju, a svakodnevno se trudi da otera oblake. Voditeljka vremenske prognoze uživa da mami poglede dok saopštava kakvo nas vremenske prilike, ili neprilike, očekuju.

U dugoj je i srećnoj vezi.

Bojana Lilić lepotica je koja od 2005. godine deo tima Nacionalnog dnevnika na TV "Pink". Svakodnevno obaveštava gledaoce o najaktuelnijim vestima, a taj naizgled hladan i profesionalni stav neretko razbije blistavim osmehom.

Manje je poznato da je plavuša Kristina Radenković, kojoj se sreća osmehnula pre šest godina kada je izabrana za jednu od voditeljki "Pesme Evrovizije", u stvari glumica. Nakon debitovanja na RTS-u, ostaje u matičnoj kući gde vodi nekoliko emisija.

Emisija po kojoj je srpska javnost možda najviše prepoznaje je "Slagalica". Kristina osmehom mami uzdahe, voli da putuje, ali za sebe kaže da uopšte nije romantična, te ne voli cveće, ni sveće. Trenira boks, bila je u vezi sa rukometašem Ljubom Jovanovićem i najviše voli da se druži sa svojom dobrom prijateljicom Marijom Kilibardom, ali i Ninom Radulović.

Jovana Joksimović je voditeljka sa stavom čiji blistav osmeh ujutru raduje gotovo sve koji moraju rano da ustanu.

Dugi niz godina je radila Jutarnji program na RTS-u, da bi potom prešla na "Pink". U braku je sa Žejkom Joksimovićem, sa kojim ima sina Kostu.

Jasna Jovanović ima eksplozivan život, baš kakav je naziv i emisije koju vodi na TV "Prva". Voditeljka koja je rođena 1983. godine s pravom nosi titulu jedne od najlepših na našem televizijskom nebu.

Aleksandra Gudelj je još jedna lepotica sa "Prve".

Sada vas pitamo - koja srpska voditeljka zaslužuje titulu najlepše? Svoje mišljenje ostavljajte u komentarima.

(A. Č.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • НЕНАД

    12. avgust 2014 | 21:51

    Све су лепе на свој начин,али сте заборавили на Мају Николић.

  • Aleksandar

    12. avgust 2014 | 21:36

    A Maja Japundža Nikolić?!

  • Boban

    12. avgust 2014 | 21:29

    Maja Japundza Nikolic

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA