Ko na estradi juri "piletinu", a ko voli starije žene? (FOTO)

Kreatorka Verica Rakočević je čak 36 godina starija od svog muža, Haris Džinović ima 29 godina mlađu suprugu, a takvih primera ima još mnogo među domaćim poznatim ličnostima. Da li ste za ili protiv velike razlike u godinama?

  • 59

Trend da se muškarci venčavaju sa ženama koje su mnogo mlađe od njih, odavno je postao normalna stvar na estradi, a više nije tabu ni brak starije dame i mlađeg "macana". Mi vam predstavljamo parove kojima 10, 15, pa čak i 30 godina razlike ne predstavlja bilo kakav problem.

VERICA RAKOČEVIĆ I VELJKO KUZMANČEVIĆ

Tranutno, rekorderka među domaćim zvezdama je modna kreatorka Verica Rakočević koja je od svog muža Veljka starija 36 godina.

BRANISLAV LEČIĆ I NINA RADULOVIĆ

Glumac Branislav Lečić je već nekoliko godina u braku sa voditeljkom Ninom Radulović-Lečić, a između njih je razlika 31 godina. Jednom prilikom Lečić je priznao da ne bi bio u braku sa Ninom da je ona toliko starija od njega.

HARIS I MELINA DŽINOVIĆ

Modna dizajnerka Melina dobila je medijski prostor tek posle veze, a potom i braka sa Harisom Džinovićem. I kod njih je drastična razlika u godinama. Ona je od njega mlađa čak 29 godina.

DUBRAVKA MIJATOVIĆ I MARINKO MADŽGALJ

Godine nisu bile prepreka za ljubav ni u slučaju Dubravke Mijatović i Marinka Madžgalja. Popularni glumački par ima i dvogodišnju ćerku. Dubravka je od Marinka starija čitavu deceniju.

JELENA KARLEUŠA I DUŠKO TOŠIĆ

Jelena Karleuša je dva puta stala pred oltar sa mlađim muškarcem. Pevačica je od svog supruga Duška Tošića starija sedam godina. Kaže da se ne oseća mnogo zrelijom u odnosu na supruga. 

- Ja sam započela taj trend kod nas, a vidim da su se sada žene, pogotovo iz javnog života, bacile na mlađe muškarce. To što je Duško mlađi od mene ne znači ništa, jer je on glava naše porodice, a ja sam vrat - rekla je pevačica.

MILUTIN MRKONJIĆ I ANA BEKUTA

Između Milutina Mrkonjića i Ane Bekute razlika je 17 godina, ali i pored toga uživaju u ljubavi.

LEPA BRENA I BOBA ŽIVOJINOVIĆ

Lepa Brena je starija od svog supruga Slobodana Živojinovića tri godine, a njih dvoje uživaju već dvadeset godina u braku.

ACA LUKAS I SONJA

Aca Lukas je od svoje supruge stariji devet godina. On je izjavio da 99,9 odsto siguran da se više neće ženiti jer je sad u godinama kad je siguran da je brak sa Sonjom prava stvar.

ANA SEVIĆ I DARKO LAZIĆ

Voditeljka i pevačica Ana Sević starija je sedam godina od svog supruga i folk pevača Darka Lazića.

ŽIKA JAKŠIĆ I DAJANA PAUNOVIĆ

Drugi čovek "Granda" Žika Jakšić je u braku sa Dajanom Paunović od koje je stariji 22 godine. Njih dvoje imaju dvogodišnjeg sina.

ŽELJKO I JOVANA JOKSIMOVIĆ

Voditeljka Jovana Janković je devet godina mlađa od pevača Željka Joksimovića, a ljubav između kojih je planula kada su zajedno vodili "Pesmu Evrovizije".

Šta vi mislite? Da li ste za ili protiv velike razlike u godinama?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • sponzoruse

    14. avgust 2014 | 23:23

    ljubav, a razlika 30 i vise godina, ...hahahaha... a matorci (muski ili zenski) uvek su dobrostojeci a mladji bez kinte i nepoznati. Koga oni lazu..nas ili sebe!!!

  • Nirvana

    14. avgust 2014 | 23:25

    Za ljubav nisu bitne godine,samo ako je ljubav prava, a ne zbog para, medijskog prostora ili modnog trenda...

  • Гаврило Принцип

    15. avgust 2014 | 06:45

    Samo novac....a foliranje o inteligenciji i zrelosti....kompatibilnosti...razumevanju i ljubavi...ma dajte molim vas!!!!! Pa ova Jelena Karleuša samo što ne napiše velikim slovima na svojoj kući- NAŠLA SAM JOŠ JEDNU OVCU- ali u boljoj kondiciji i sa manje mozga!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA