KARLEUŠA: Moj prdež ima veću umetničku vrednost od pesama drugih pevača!

- O meni govore moja dela i to ne krivična i zato u Srbiji i na ovim našim prostorima ne postoji osoba sa više kvalifikacija za radno mesto zvano uzor - napisala je pevačica na svojoj Fejsbuk stranici

U najnovijem otvorenom pismu koje je objavila na svojoj Fejsbuk stranici, Jelena Karleuša ponovo naširoko objašnjava zašto mladi treba da se ugledaju na nju, i zbog čega, kako kaže, ima armiju odanih fanova.

Pismo Jelene Karleuše prenosimo u celosti:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kiril

    14. avgust 2014 | 08:24

    Nikad do sad nisam upoznao osobu ovoliko punu sebe, koja toliko trci da samu sebe ishvali na svakom koraku (kad vec niko drugi to ne radi), koja toliko dize sebe u nebesa a gleda na druge sa nipodastavanjem, koja nema bar malu dozu sramote vec bez ikakvih problema prica "ja ja i ja" i pokazuje svoju arogantnost, bahatost i neverovatno samoljublje. E, a jos ludje u svemu tome mi je sto zena to radi potpuno neosnovano! Da je ona stvarno neka diva i svetski popularna zvezda pa da pomislis da joj je slava udarila u glavu, ali ovo je cist primer psihoze. Toliko je lagala o Uscu, da je na kraju i samu sebe ubedila da je bilo 40.000 ljudi. Toliko je ubedjivala ljude da je ona diva, borac za ljudska prava, borac za mir i pravdu u svetu i regionu itd, da je umislila da stvarno radi nesto bitno, dok u stvari (koliko ja vidim) samo slika dupe i silikone i pametuje preko fejsbuka. Kad bi imala neke prijatelje, mozda bi joj oni objasnili koliko je prolupala a ovako mutavi Tosic sluzi kao fotograf i cuti ko zaliven, dok joj je majka jos ludja od nje.

  • Maja

    13. avgust 2014 | 18:07

    Kad si vec osudila Srebrenicu mogla si i da osudis i Naserove zrtve za Petrovdan gde je gomila srba nastradala tako sto je zaklana, silovana i ubijana. Tvoje je da budes pevac i da se bavis muzikom a ne da se petljas u druge stvari. Ja licno mislim da si nikakva pevacica ali ako tebe to ispunjava i ako si srecna dok to radis samo napred ali ako ipak resis da se bavis zrtvama iz onog rata prvo se informisi. Ako te mrzi da trazis broj zrtava SRPSKIH koje su isto tih dana maltretirane i ubijane ja cu ti drage volje poslati knjigu sa spiskom srba nad kojima se Naserova vojska izivljavala ili jednostavno poseti Bratunacko groblje. Podrzavas gej populaciju samo zarad svoje reklame ne volis ti njih, ti volis samo sebe i kod tebe je sve zarad reklame. I nauci jos jednu bitnu mudrost, o delima tvojim treba da govore drugi a ne ti.

  • A.

    14. avgust 2014 | 04:18

    O svaka cast. Onda je tvoj prdez daleko talentovaniji i od tebe.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA