SKANDAL: Muž Dijane Janković pretukao novinara "Pinka" (FOTO)

- Uz pretnju "Zaklaću te!" Rokvić je počeo da šutira novinara po stomaku, te je ovaj pao na zemlju, a kamerman televizije Pink je sve to zabeležio kamerom - kaže izvor

  • 32

Tokom jučerašnjeg dana, suprug Dijane Janković, Danijel Rokvić, pretukao je urednika i novinara emisije "Premijera" na TV "Pink", Ognjena Nestorovića!!!

Naime, Danijel Rokvić je vikao da će zaklati Ognjena, a onda je počeo da ga šutira.

- Sve se dogodilo juče uveče oko 21 čas, na Adi Ciganliji, kada je novinar i urednik emisije "Premijera" čekao pevačicu Milicu Pavlović sa kojom je trebalo da se nađe. Tu se našao i suprug Dijane Janković koji je sa drugovima igrao košarku na terenima. Nakon što je Dijana ugledala Ognjena, otrčala je do supruga kako bi mu rekla da je tu, te je ovaj bukvalno "doleteo" i počeo da se verbalno i fizički obračunava sa Ognjenom. Uz pretnju "Zaklaću te". Rokvić je počeo da šutira novinara po stomaku, te je ovaj pao na zemlju, a kamerman televizije Pink je sve to zabeležio kamerom - ispričao je za Blic izvor sa lica mesta.

Sve sam uredno prijavio policiji, zajedno sa snimkom, ali i medicinskim izveštajem o povredama. Ovome se mora stati na put kako se više nikada ni jednom novinaru ovako nešto ne bi dogodilo - kaže Ognjen.

Za sve to vreme, Dijana je postavljala statuse u kojima je negirala da je došlo do tuče.

A nakon toga, problem je navodno rešen.

Kako saznajemo, tokom dana je palo pomirenje između Dijane, Danijela i Ognjena.

- Na insistiranje mog prijatelja Željka Mitrovića i Darka Popovića, u prostorijama Pinka pomirili smo se sa Ognjenom. Dečko je mlad i prosto nije bio svestan medijske snage Pinka i njegove emisije. Tužba za organizovani kriminal ostaje, izuzeli smo Ognjena - kaže Danijel Rokvić.

Video koji je trebalo da bude pušten u današnjoj emisiji, povučen je, ali ostaje slika koja je uzeta iz pomenutog videa.

A oglasila se i Dijana:

Inače, problem je nastao kada je Ognjen u tri svoje emisije Dijanu nazvao starletom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Joka

    15. avgust 2014 | 23:24

    Ocigledan primer da para vrti gde burgija nece a ovo dvoje su toliko antipaticni da bi bilo lepo da se uopste ne slikaju....

  • Goran

    16. avgust 2014 | 00:03

    Ja lepog li coveka,sto bi rekao Dzej,kada se popenjem na novcanik lepsi sam od Alen Delona.

  • Wally

    15. avgust 2014 | 23:34

    Ko su oni?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA