MILAN POPOVIĆ: Sina mogu da viđam dva puta

- Umesto da viđam dete po četiri dana dva puta mesečno, sada sam dobio da viđam dete dva puta po tri dana mesečno. Pritom dva dana nam odlaze samo na put, s obzirom na to da ja ne živim u Zagrebu - rekao je Popović

  • 4

Nakon raskida emotivne veze, Severina Vučković i Milan Popović nisu mogli da se dogovore o starateljstvu nad njihovim sinom Aleksandrom. Da podsetimo, sud u Hrvatskoj je krajem marta doneo je presudu po kojoj srpski biznismen može da provode oko osam dana mesečno sa naslednikom.

Međutim, kako saznaje "Blic" , Severina je uložila žalbu na presudu, pa je u julu sud reagovao tako što je smanjio broj dana koje Milan može da provede sa Aleksandrom.

U međuvremenu, povodo ove informacije, oglasio se i Popović, koji je rekao da neće odustati od borbe za svoja prava.

- Iznenađen sam apsurdnom odlukom Županijskog suda, koji je potpuno ignorišući realnu životnu situaciju i mišljenje stručnjaka iz centra za socijalni rad, a na štetu dobrobiti deteta, preinačio odluku suda za porodično pravo i dodatno smanjio termine za susrete i druženje Aleksandra sa svojim ocem, a sve na bazi zastarelih, neživotnih termina kao što je „vikend-odmor“ i žalbe majke pune gnusnih neistina i laži - rekao je Milan za ovaj dnevni list i nastavio:

- Umesto da viđam dete po četiri dana dva puta mesečno, sada sam dobio da viđam dete dva puta po tri dana mesečno. Pritom dva dana nam odlaze samo na put, s obzirom na to da ja ne živim u Zagrebu - rekao je Milan za „Blic“. Kako saznajemo, Milan neće moći da se žali na ovu odluku suda zato što je postupak završen - zaključio je Popović.

(Telegraf.rs/"Blic")

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • zex

    16. avgust 2014 | 15:07

    Ma daj bre, nemoj vise da smaras! Ko te terao da pravis dete i stvaras porodicu sa pornicarkom?! Hteo si glumicu, sad izvolte!

  • Sanja

    16. avgust 2014 | 15:04

    Ko s'đavolom tikve sadi, o glavu mu se olupaju.

  • Don

    16. avgust 2014 | 11:56

    Hocemo novi filmic

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA