Kanje Vest želi da podigne crkvu Kim Kardašijan! (FOTO)

- Kanje namerava da svojoj supruzi izgradi građevinu po uzoru na poznatu katedralu La Sagrada Familia u Barseloni. Uvek je želeo nešto slično za svoju porodicu, crkvu u kojoj bi se obavljala venčanja, krštenja i porodične sahrane - tvrdi izvor blizak američkom hiphoperu

  • 22

Kanje Vest, muž starlete Kim Kardašijan, ne prestaje da nas iznenađuje sumanutim idejama, pa se sada priča da namerava svojoj supruzi da podigne katedralu, kao i da je za ovaj projekat, za koji mu je uzor čuvena La Sagrada Familia u Barseloni, već izdvojio pet miliona dolara!

- Svaki put kada je bio u Barseloni i posetio čuvenu katedralu, Kanje je ostao bez daha. Uvek je želeo nešto slično za svoju porodicu, crkvu u kojoj bi se obavljala venčanja, krštenja i porodične sahrane. Na prozore planira da stavi svoj lik uz ćerkicu Nort i suprugu Kim - otkriva jedan od Vestovih prijatelja koji dodaje da je Kanje svestan da grandiozni projekat koji je on zamislio zahteva mnogo više novca od početnih pet miliona dolara.

- Vest očekuje da će obožavaoci pomoći tako što će donirati novac. On želi da njihova crkva postane mesto koje će ljudi obilaziti, kao i da pokrene vlastitu religiju - zaključio je izvor blizak američkom hiphoperu.

Videćemo da li će Kanje Vest zaista ovo uraditi... Šta vi mislite o ovome?

(Telegraf.rs/The National Enquirer)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dado-KO

    18. avgust 2014 | 18:36

    Lik je svemirska seljacina.

  • powerbob

    18. avgust 2014 | 18:23

    Da sam na njegovom mestu, izmislio bih i svoj jezik!hahahah!

  • Јелена у земљи чуда

    18. avgust 2014 | 17:16

    Сачувај ме Боже и саклони...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA