Lea Dobričić nastupa na festivalu Tropical Inn (VIDEO)

Muzički spektakl održaće se 6. septembra na Kalemegdanu, na terenima košarkaškog kluba Partizan

  • 0

Najvreliji događaj za kraj leta u Beogradu - Tropical Inn, koji će se 6. septembra održati na terenima K.K. Partizana na Kalemegdanu, upotpunio je svoj line up domaćim imenima.

Priliku da dele miks pult sa svetskom di-džej legendom Tomcraft-om imaće sjajna ekipa domaće di-džej scene: Lea Dobričić, Groovyman, Tumalon a.k.a. Me - High - Low i Showbiz.

Lea Dobričić muziku pušta od 2005. godine i jedan je od najpopularnijih dj-eva domaće elektronske scene. Pobednica je poznatog ̋Burn Studios Residency 2013 ̋takmičenja održanog na Ibici gde je dobila i priliku da bude rezident u jednom od najvećih svetskih klubova - Privilege-u.

Poslednjih par godina njena karijera kreće se velikom uzlazom putanjom, muziku je puštala po brojnim evropskim klubovima i festivalima i to rame uz rame sa di-džejevima kao što su Loran Garnije, Lućiano , Riči Hotin, Umek, Marko Karola, Anja Šnajder... Od ove šarmantne i talentovane dame očekujte kvalitetan Techno i Tech-House zvuk.

Groovyman je iskusno ime domaće andergraund scene. Karakterišu ga pozitivni haus i fanki zvuci i za njega kažu ̋da ume da oseti publiku i napravi sjajnu atmosferu na događaju ̋. Poznat je po hitu "Samo Malo", ̋ koji je zajedno sa Manjifiko uradio za film ̋ "Montevideo" ̋.

Tumalon predstavlja novi projekat čuvenog beogradskog disk džokeja - Me – High – Low-a koji već dosta godina unazad razigrava domaću scenu svojim prepoznatljivim ̋ Mash Up ̋setovima. Imaćete priliku da čujete jedan sasvim nov Tumalon house zvuk koji će upotpuniti celokupnu Tropical ̋ atmosferu.

Showbiz je mladi dvojac iz Požarevca koji se Beogradu predstavio na Serbia Wonderland festivalu, a za Tropical Inn spremaju sexy deep house intro set.

Satnica Tropical Inn-a će naknadno biti objavljena a ulaznice za ovaj veliki letnji spektakl možete kupiti po ceni od 1 000 rsd na blagajnama Eventima.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA