Jelena Tomašević u žiriju "Pinkovih zvezdica"

Jelena je sa zadovoljstvom prihvatila poziv televizije koja ove godine slavi 20 godina postojanja i uskladila svoje obaveze prema terminima snimanja

  • 1

Jelena Tomašević biće član žirija u šou-programu "Pinkove zvezdice". Ova veoma popularna pevačica izabrana je pre svega zbog svog raskošnog glasa koji se smatra jednim od najboljih vokala ikada u Srbiji. Takođe, razlog više čelnicima "Pinka" bio je i to što je ona  pobednica prvog ovakvog šou-programa u Srbiji, "3K dur".

Jelena je sa zadovoljstvom prihvatila poziv televizije koja ove godine slavi 20 godina postojanja i uskladila svoje obaveze prema terminima snimanja.

"Pinkove zvezdice" emitovaće se jednom nedeljno, počevši od sredine septembra, a sezona će trajati do februara meseca kada će publika i žiri izabrati pobednika.

U isto vreme, "Pink" će emitovati i šou-program "Pinkove zvezde" u kojem ce učešće imati pevači stariji od 15 godina. U žiriju će se prema pisanju domaće štampe između ostalih naći Ceca Ražnatović, Marina Tucakovic i Haris Džinović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aledraksan

    11. septembar 2014 | 18:36

    Sunaper je sto ce Jelena biti clan zirija, ona najbolje zna kako je trnovit put do uspeha, ali ako stvarno vredis uspeces kad tad, trajaces, sve ostalo je prolazno.Njena muzika vredi na balkanu, kao Odzaklijevska, Bisera Valetanlic, mali broj pravih umetnika sa dobrim vokalom....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA