MUŠKARCI PLAČU OD MUKE: Zanosna mis Španije priznala da je lezbijka (FOTO)

Lepa brineta, Patrisije Jurene Rodriges je nedavno otkrila da u lezbejskoj vezi sa španskom pevačicom Vanesom Klajn. Ona je svoje opredeljenje "saopštila" postavivši na Instagram fotografiju na kojoj su ona i njena partnerka u nežnom zagrljaju

  • 18

U tradicionalističkoj sredini, kakva je Španija, odluka Patrisije Jurene Rodriges, prošlogodišnje predstavnice ove zemlje na izboru za Mis Univerzum, da javno deklariše svoju homoseksualnost predstavlja ne mali čin hrabrosti.

Ova 24-godišnja brineta otkrila je nedavno da je u lezbejskoj vezi sa španskom pevačicom Vanesom Klajn. Svoj "coming out", Patrisija je učinila postavivši na Instagram fotografiju na kojoj su ona i njena partnerka u nežnom zagrljaju, uz tekst "Romeo i Julija".

Njen post je na platformi za razmenu fotografija lajkovan više od 5.000 puta, a pojavio se i na naslovnicama brojnih španskih listova.

- Ne stidim se zbog onog što sam uradila. Zadovoljna sam svojim životom - izjavila je španska lepotica, zahvalivši se svima koji su je podržali.

Patrisija je jedna od retkih misica u svetu koja je javno otkrila da je lezbejka. Pre nje je to učinila bivša Mis Kentakija, Džuan Trent.

Patrisija je dva puta krunisana za Mis Španije: 2008. i 2013. kada je na takmičenju za Mis Univerzuma, u Moskvi, proglašena za prvu pratilju.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA