Halid Bešlić oduševio novobečejsku publiku (FOTO)

Nakon odličnog nastupa Halida Bešlića, usledio je koncert grupe Miligram koji trajao do posle ponoći, da bi se provod u Novom Bečeju nastavio do ranih jutarnjih časova

  • 1

Nakon odličnog starta Gospojine, takmičenja u kuvanju riblje čorbe i tamburaških bandi, koji je najavio odličan provod narednih nekoliko dana u Novom Bečeju, manifestacija je nastavljena uz bogat program i veliki broj posetilaca.

To ne čudi, jer je prva zvezda koja je nastupila u okviru gospojinskih koncerata u petak 22. avgusta bila legenda narodne muzike Halid Bešlić.

Glavna zvezda 2. dana Gospojine bio je Halid, koji je svojim nastupom prosto oduševio novobečejsku publiku.

- Odlično se osećam nakon koncerta i drago mi je što je došlo ovoliko ljudi. Prvi put sam u Novom Bečeju, i jako mi se dopada. Nadam se da sam bolje otpevao "Miljacku" od Dačića. Planiram da u narednom periodu izdam pesmu za pesmom, album je u toku. Šaljem veliki pozdrav Novobečejcima, i mogu da kažem da ovaj koncert spada u mojih top 10 koncerata.

Nakon odličnog nastupa Halida Bešlića, usledio je koncert grupe Miligram koji trajao do posle ponoći, da bi se provod u Novom Bečeju nastavio do ranih jutarnjih časova.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Fan

    25. avgust 2014 | 07:55

    Bravo Bosančino!Ti si najbolji čovek i pevač svih vremena na ovim prostorima,BiH se ponosi tobom.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA