Da li vam se sviđaju Karleušine... naočare? (FOTO)

Džej Kej je svoju platinastu kosu skratila, obukla mini haljinu i izašla u grad. Pritom, grudi samo što ne ispadnu...

  • 96

Pevačica Jelena Karleuša još jednom je fanovima pokazala izazovnu odevnu kombinaciju, koja je otkrila njene eksplozivne grudi.

Naime, mala od skandala uživa u pripremanju novih pesama, koristi što više vremena da se provodi sa svojim ćerkama i suprugom Duškom, ali i stigne da šopinguje u svojim omiljenim buticima.

Džej Kej je svoju platinastu kosu skratila, obukla mini haljinu i izašla u grad. Pritom, grudi samo što ne ispadnu.

Šta mislite o novom autfitu?

(A. Č.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sax

    26. avgust 2014 | 01:29

    Da je poslednja osoba na svetu, i da mi neko kaze da treba da se ugledam na nju, smrt bi mi lepse pala, ali definitivno! Kontam da je uzdizu njeni fanovi pre svega muski kojiima je jedini prioritet da imaju zamisljenu savrsenu zenu u zivotu i da joj se dive, a usput lice na spodobe tipa Gargamela ili tako nesto. PA da imam toliko para kao ona, pre bih otisla na transplataciju mozga a ne grudi, zadnjice, usta, nosa(sta jos?) kao ona. Ne nazivajte je divom, svi znamo koja je njena "profesija", a posto nije ni MALO uspela sa njom, eventualno pocnite da je zovete starletom, kao sto i jeste. Nije ni cudo da se dosta osoba lozi na ovaj izgled, imam 19 godina i sebi u zivotu ne bih dozvolila da izgledam kao ona. Zgodna jeste, ali je fosna u glavi, velika. A Vi, ljudi koji zivite u svetu JK...Zalim Vas, toliko. Mega riba, mega zvezda, mega nivo. Koji deo pesme, ubij se Jelena, a Vas fanove zalim zbog toga sto nemate iq ravan prosecnoj osobi, vec je u debelom minusu ;-)

  • Dzesi

    25. avgust 2014 | 18:58

    Gde ona nosi, uopste, svu tu silnu markiranu odecu, posto ne izlazi iz kuce. Bice da joj sluzi samo za selfie:)

  • Mile

    25. avgust 2014 | 19:56

    Znate li šta radi Karleuša kada hoće da bude sama?ORGANIZUJE KONCERT NA UŠĆU.!!! ha,ha

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA