BOJANA RAJIĆ: Neću da skinem tetovažu sa Vladimirovim imenom! (VIDEO)

- Znaš kako, ja želim to da prepravim, ali to sada iziskuje mnogo vremena i zaista boli. Neka stoji tu za sada, jer mi ništa ne znači. To je bio jedan bitan period u mom životu. Sada je ne diram, jer mi hleb ne jede - kaže bivša manekenka

  • 4

Bivša manekenka Bojana Rajić prvi put govori o bivšem suprugu Vladimiru Stojkoviću, koji je nedavno uplovio u vezu sa javnosti nepoznatom devojkom.

- Slobodan čovek našao devojku, moš' misliti. Bilo je za očekivati da će nekada naći devojku - rekla je Bojana.

Takođe, ona je dodala da tetovažu sa Vladimirovim imenom za sada neće da briše, jer je dugotrajan proces, ali i veoma bolan.

- Znaš kako, ja želim to da prepravim, ali to sada iziskuje mnogo vremena i zaista boli. Neka stoji tu za sada, jer mi ništa ne znači. To je bio jedan bitan period u mom životu. Sada je ne diram, jer mi hleb ne jede - rekla je zaljubljena Rajićeva za emisiju "Premijera".

Video pogledajte ovde.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Laki

    25. avgust 2014 | 21:48

    Sanna meni je upravo ovo njeno ravnodusno ponasanje znak da ga ne voli. Da ga voli udarala bi mu kontru, otrcala da skine tetovazu, sta sve ne bi... Ovako kad prica o njemu bez gneva to je znak da nju boli uvo. A on o njoj sve najgore kad god ima priliku. Njega jos boli

  • Jovana

    25. avgust 2014 | 19:18

    Riba je

  • Sanna

    25. avgust 2014 | 19:56

    Jos ga voli

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA