Večeras na tvrđavi Punta Christo počinje treće izdanje Dimensions Festivala! (FOTO)

Na samoj festivalskoj lokaciji u Štinjanu, na glavnom festivalskom ulazu, u prodaji će biti i ostale kategorije ulaznica, takođe po jeftinijim cenama za državljane regije

  • 1

Što se jučerašnje pulsko sunce spuštalo niže, to je publike u Areni na koncertu otvoranja Dimensions Festivala bilo više. Dugo očekivani, ekskluzivni muzički doživljaj u potpunosti je ispunio očekivanja okupljenih ljubitelja melodioznih i elektronskih zvukova.

Dimensions Festival večeras ispaljuje svoje magično, treće izdanje koje će trajati do nedjelje 31. avgusta. Spektakularna, fantastično očuvana tvrđava Punta Christo i prostor oko nje ugostiće 11 pozornica i više od 200 izvođača. Organizovano je i tridesetak zabava na brodovima koje će predstaviti izvođače najeminentnijh muzičkih etiketa.

Četvrtak započinje opakom kombinacijom koncerata megapopularnog ženskog kvarteta Warpaint i jednog od najznačajnijih jazz i R&B muzičara današnjice Roya Ayersa, tvrdog techna kojeg će predstaviti Ben Clock, Marcel Dettmann i kolege im s Ostgut Tona te eklektičnih zvukova.

Petak donosi svojevrsnu mini reprizu s koncerta otvorenja Festivala – sve popularnija Fatima nastupiće s Eglo Bandom, a live izvođenjima predstaviće se Jon Hopkins (NAPOMENA – nastup je prebačen na raniji temin – petak, 23:30) i Metro Area. Stage koji se među ljubiteljima dobrog i jakog zvuka spominje kao omiljeni – The Moat – ugostiće predstavnike labela Hessle Audio i L.I.E.S: eklektičnog Ben UFO-a, energičnog Svengalistghosta, mračnog Rona Morellija.

Moodyman, Daphni, Omar i Andrew Ashtong u subotu će pokoriti The Clearing stage.

Elektro muzika svoj će showcase imati u nedelju, 31. avgusta, kada će The Clearing stage ugostiti: live izvedbe Juana Atkinsa i Moritza Von Oswalda (Borderline), Aux 88 i Undergorund Resistancea (Timeline). Stage će zatvoriti DJ setovi Roberta Hooda i Nine Kravitz. Dijamantni line-up za sve ljubitelje elektro muzike!

Na samoj festivalskoj lokaciji u Štinjanu, na glavnom festivalskom ulazu, u prodaji će biti i ostale kategorije ulaznica, takođe po jeftinijim cenama za državljane regije. Festivalska ulaznica – 850 kuna, trodnevna ulaznica 700 kuna, dvodnevna ulaznica 500 kuna i dnevne ulaznice po 250 kuna.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Katastrofa

    29. avgust 2014 | 14:33

    Super je taj dogadaj samo je problem ako zivis u blizini, nitko ne spava nigdije u krugu od par kilometara, ljudi koji moraju da zive i rade normalno a neispavani od preglasne glazbe...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA