CECA: Ne trošim pare na cipele i torbe!

- Zbog prirodne posla kojim se bavim, nisam željna provoda, a ni ne izlazim često na plažu. Više vremena provodim na bazenu i ne srećem se mnogo s ljudima dok sam na odmoru - kaže pevačica

  • 10

Ceca Ražnatović otkriva da je srećnija kada zarađeni novav uloži u opremanje enterijera kuća u Beogradu i na Kipru, nego kada kupi neke skupe cipele.

- Više volim da se bavim enterijerom i sređujem prostor u kojem živim, nego da trošim basnoslovne sume novca na tašne i cipele. Unutrašnjost kuće je prostor u kom provodim mnogo vremena, a kada bih i to ogolila javnosti, ništa ne bih ostavila sebi - kaže pevačica za Stori.

- Zbog prirodne posla kojim se bavim, nisam željna provoda, a ni ne izlazim često na plažu. Više vremena provodim na bazenu i ne srećem se mnogo s ljudima dok sam na odmoru. Hranim se zdravo jer je to sada moderno. Šalu na stranu, ishrana mi se bazira na morskim plodovima, ali na trpezi nam ne manjka ni mesa, pošto smo svi u porodici mesojedi - dodaje Ceca.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA