Ceca mahala srpskom zastavom u Sarajevu! (VIDEO)

Popularna pevačica je sinoć održala spektakularan koncert pred 25.000 fanova na stadionu u Lukavici, a koncert je trajao dva i po sata

Na spektakularnom koncertu koji je sinoć održala u Istočnom Sarajevu pred oko 25.000 ljudi, Ceca Ražnatović je, dok je izvodila numeru "Da raskinem sa njom" razvila srpsku zastavu i pozdravila publiku na stadionu Slavije u Lukavici!

Inače, Ražnatovićeva, koja se na bini pojavila u crnim kožnim pantalonama, je nastup započela numerom "Nevaljala", a naredna dva i po sata, fanovi su horski sa popularnom pevačicom pevali njene velike hitove kao što su "Dragane moj", "Pile", "Neodoljiv, neumoljiv" i "Ja još spavam".

Između pesama često se čulo skandiranje "Ceco, mi te volimo", a ona je uzvratila rečima: "Hvala vam, divni ste!". Ražnatovićeva je koncert na krcatom stadionu Slavije završila hitom "Pazi s kime spavaš" i praćena gromoglasnim ovacijama sišla sa bine.

Ovako je Ceca izvela numeru "Da raskinem sa njom":

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Revolucija

    31. avgust 2014 | 14:15

    Majka nasa Svetlana! :)

  • Nina

    31. avgust 2014 | 22:12

    Sta ste se napalili jadnici? Otkud vam ideja da Ceca hoce da gleda to vase Sarajevo?Sta ima tamo da se vidi? Toliko lepih gradova na ovom svetu-zar vi to ne znate? Ceca je htela da peva SVOM NARODU i to je i uradila a vi shvatite da uopste niste nikome vazni. Svoje nezadovoljstvo i dusevnu bedu morate leciti na drugom mestu i pustite vise zenu na miru !!!

  • Dada

    31. avgust 2014 | 14:00

    Kraljica naj lepsaaa!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA