EKSKLUZIVNO: Rambo na magarcu u evrovizijskom hitu - "Euro neuro" (SPOT)

Rambo Amadeus: Napravio sam pesmu ne za ovih 160 miliona što vole Evrosong, nego za one što ga ne vole i što dok traje Pesma Evrovizije sede u kujni i piju pivo!

  • 8

Rambo Amadeus predstavio je zvanično pesmu "Euro neuro", kojom će Crnu Goru reprezentovati na "Evrosongu" u Azerbejdžanu. Kontroverzni crnogorski umetnik snimio je i spot u kojem, jašući magarca, obilazi čuvene atrakcije ove zemlje.

Sama pesma je u njegovom fazonu i biće nešto potpuno drugačije u odnosu na sve druge učesnike "Pesme Evrovizije", a za naslov pesme Antonije Pušić uzeo je temu iz psihologije, kojom se u poslednje vreme, pored ekologije, intenzivno bavi.

Za razliku od voditelja specijalne emisije na Crnogorskoj televiziji, koji je prognozirao da njihov takmičar može i do pobede u Bakuu, Rambo je, predstavljajući pesmu, rekao da je nju spremio za "Evrosong antifanove":

- Napravio sam pesmu ne za ovih 160 miliona što vole Evrosong, nego za one što ga ne vole i što dok traje Pesma Evrovizije sede u kujni i piju pivo!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Obozavam vespu

    16. mart 2012 | 21:12

    ocekivano

  • Miralepamira

    16. mart 2012 | 16:36

    Ja sam odusevljena , ooodlican tekst , pun duha / kao i uvek u njegovom stilu , a sto se tice promocije C.G. lepo je ispromovisao Herceg Novi , cestitam ! Miralepamira

  • Shadow

    16. mart 2012 | 13:49

    i on je magarac tak oda mu ovo skroz odgovara. Gori je od Marka Kona i cipele!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA