KO ĆE POKAZATI SKUPLJE? Seka se hvali cipelama (FOTO)

Pevačica je ponovo objavila slike svog cipelarnika i napomenula koja obuća joj je trenutno najomiljenija

  • 31

Nakon što su se početkom godine Seka Aleksić i Jelena Karleuša takmičile čiji cipelarnik je puniji i skuplji, nastupila je pauza ali evo njih ponovo! Sada se Seka ponovo pohvalila svojim cipelama...

Da ne bi bilo zabune, u prvom planu su cipele firme "Filip Plajn". Inače, ženska obuća ovog proizvođača se, u zavisnosti od modela, prodaje po ceni od 1.500 do 3.000 evra. Da li će neka od koleginica odgovoriti Seki i objaviti lepše i skuplje cipelice, ostaje da se vidi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivana

    4. septembar 2014 | 14:14

    To je sve čime pevaljke i imaju da se hvale.Glasovne mogućnosti su im ili ograničene ili ih nemaju uopšte ,mozga nemaju,kulturu nemaju...Mene bi iznenadilo da neka pokaže zbirku knjiga koje ima...

  • PF

    4. septembar 2014 | 17:53

    Kakav kic od cipele, ne verujem! Stil i ukus ne moze da kupi ocigledno... Karleusa bar ima stila to joj se mora priznati ali ova je totalni promasaj. Ta prica iz devedesetih, "to si sto na nogama nosis" je hvala Bogu iza nas, samo se jos ovakvi papani furaju na to, neka ih neko obavesti da je svest ovog naroda konacno prevazisla takve budalastine.

  • Jah

    4. septembar 2014 | 14:31

    Koja ovca,pa ako je nesto skupo ne mora znaciti i da je lijepo,ja ovo ne bih nosila ni da su dzabe :D

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA