PRAVEDNA CECA, STROGI MIROSLAV: Članovi žirija Pinkovih zvezda otkrivaju kako će ocenjivati takmičare! (FOTO)

Ražnatovićeva navodi da nikog neće sputavati, Marina Tucaković da se nikada neće roditi nova Ceca dok Bora Đorđević dodaje da je odlično što postoji ovakav šou u kojem mladi imaju šansu da pokažu svoj talenat

  • 12

Novi talenat šou "Pinkove zvezde", premijerno će biti prikazan u subotu, 13. septembra, na televiziji "Pink", u 21 čas. Nekoliko stotina takmičara će dati sve od sebe da se gledaocima predstavi u najboljem izdanju, a o njihovoj sudbini će odlučivati žiri u kojem se nalaze Ceca RažnatovićHaris Džinović, Marina Tucaković, Miroslav Ilić i Bora Đorđević

Ekipa "Telegrafa" danas je posetila studio "Pinka" u Šimanovcima kojem se ovaj spektakl snima i imala priliku da prisustvuje neverovatnom futurističkom okruženju, koje će u emisije sličnog karaktera uneti nešto što je potpuno novo i do sada neviđeno kod nas.

Na ogromnim hidrauličnim foteljama, sedeće članovi žirija i ocenjivati takmičare koje neće moći da vide. Koncept je napravljen tako da tokom izvođenja numere ni jedan od članova žirija neće moći da vidi izvođača i nikako neće znati ko peva ispred nih.

Tek kada takmičar završi sa numerama koje izvodi, biće suočen lice u lice sa "neumoljivom petorkom".

Ispred sebe, žiri će imati samo crveno i zeleno dugme, koje će služiti za propuštanje kandidata u naredne krugove. Osoba koja dobije tri pozitivna glasa ili više, odnosno bar tri zelena dugmića ostaje u takmičenju.

Ono što je inovativno i možda najinteresantnije jeste to što pored toga što neće znati izgled, žiri neće imati priliku da čuje ni ime kandidata, pa će morati da koristi samo čulo sluha. Na velikom video-bimu stajaće izloženi maleni detalji iz života takmičara, ali ništa više.

Na pitanje kako joj odovara da ocenjuje nekoga "na slepo", Ceca je za Telegraf rekla da je to fenomenalno!

- Ja sam prezadovoljna i ovo mi potpuno odgovara! Ovde sam da razmenim svoje iskustvo sa drugim ljudima i nisam tu nikoga da sputavam, ali mi nije teško da budem iskrena. I sama sam se takmičila mnogo puta u životu - rekla je nasmejana pevačica.

Bora Đorđević nije odavao utisak strogoće, već krajnje opuštenosti i ispričao nam je da je zadovoljan što uopšte postoji mesto gde mladi ljudi danas mogu da iskažu svoj talenat.

- Dobro je da mladi uopšte imaju i ovu šansu, s obzirom u kakvom vremenu živimo - bio je frontmen "Riblje čorbe" kratak, uz obećanje da neće biti strog.

Sa druge strane, popularni Miroslav Ilić će se, bar tako izgleda na prvi pogled, boriti za prvo mesto u strogoći sa Harisom Džinovićem.

- Ima izuzetno mnogo talenata u takmičarima i jako težak posao je pred nama. Žiri već sada ima ogroman problem. Ali moramo biti objektivni i realni, jer to je ipak sada naš posao - objašnjava Miroslav.

Marina Tucaković, je na pitanje postoji li među takmičarima možda Cecina naslednica, odlučno rekla:

- Takva se nikada više neće roditi!

Takmičari će imati prilike da pred žirijem izvedu dve numere različitog karaktera, narodnu i zabavnu pesmu.

Pored ovakog žirija, učesnici će morati da se potrude da opravdaju svoje kvalitete a gledaoci mogu da očekuju mnogo dobre zabave.

(D. Čavić)

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Darjan

    4. septembar 2014 | 18:10

    E ovo vrijedi gledati! Sastav žirija je jači nego ZG a drago mi je da su preuzeli format od Voice! Takođe je dobro što je voditelj sa iskustvom poput Milana, koji je obrazovan i kvalifikovan za tu poziciju. Drago mi je da su tu najveća imena svojih žanrova. Bora iz ROK muzike, Miroslav je neprikosnoven naravno kao najslavniji narodnjak, Marina jedna od najboljih tekstopisaca i već dokazana u Operaciji trijumf kao član žirija, Ceca se zna šta predstavlja i nju i ko ne voli da sluša, mora da poštuje njene veličanstvene uspjehe, tu je i Haris koji se nikada nije izjasnio kojeg je žanra njegov muzički pravac ali čovjek koji pored velike karijere zna i da komponuje pjesme što je veoma važno. Kako god, ovaj saastav žirija je bez dileme jači nego konkurentski od Zvezda Granda i očekujem veću gledanost Pinkovog projekta u odnosu na projekat Saše Popovića...

  • Nora

    4. septembar 2014 | 19:04

    Meni se ovo svidja.I Ceca je bas cool obucena,nije u dugim haljinama i to mi se svidja :)

  • Uff

    4. septembar 2014 | 16:49

    Pravedna Ceca i Strogi miroslav voze svemirski brod,sudeći po slikama.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA