Evo koliko je para Džajina ćerka potrošila da bi postala seks-bomba! (FOTO)

Dragana Džajić je, kako se priča, operisala jagodice, nos, usne i ugradila silokone u grudi, a sve to ju je koštalo više od 10.000 evra

  • 72

Iako danas važi za jednu od najvećih srpskih lepotica, Dragana Džajić (23) nije uvek ovako dobro izgledala, i kako se priča, uložila je više od 10.000 evra u plastične operacije, a ta cifra je još veća kada se tu dodaju i kozmetički tretmani i skupa šminka.

Seksipilna Dragana je, prema nezvaničnim informacijama, hirurškim putem izvršila korekciju jagodica, nosa i usana, a zatim je ugradila i silikone u grudi. Uloženi novac se već isplaćuje, jer ćerka Dragana Džajića privlači veliku pažnju gde god da se pojavi.

Naravno, za njen sadašnji izgled su zaslužni i svakodnevni treninzi, kojim je ona svoje telo zategla skoro do savršenstva.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ccc

    6. septembar 2014 | 11:31

    Axaxaxa plasticnjarka obicna

  • Natalija

    6. septembar 2014 | 11:11

    Sa 20-23 godine one izgledaju kao da imaju 35 ne znam samo cemu to!! Na ovoj slici ovde izgleda kao dobro ocuvana zena sa 38

  • Natalija

    6. septembar 2014 | 11:27

    Samo pogledajte njihove starije slike na Google ima sa ocem i majkom, uuuu kakve su to pre lepotice bile i kakav su stajling imale!! Prosto da ih nikad niko ne pogleda !! Ovo pisem iz tog razloga sto sad glume nesto i svi ih uzdizu a prirodno nisu lepotice nikakve !!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA