Majka Britni Spirs otkrila šokantnu istinu o pevačicinom prvom seksu! (VIDEO)

Svojevremeno, Spirsova je bila poznata po izjavama tipa: "Biću devica do prve bračne noći", a ta priča je neslavno pala u vodu kada je njena majka Lajni napisala knjigu u kojoj je navela kada je zaista Britni izgubila nevinost

  • 4

Kažu da niko ne može da te izblamira kao tvoja porodica, a pravi dokaz za to je slučaj Britni Spirs koju je rođena majka opanjkala, i to u knjizi, i celom svetu otkrila da je njena ćerka izgubila nevinost sa 14 godina!

Da sve bude još smešnije, tokom 1999. pevačica se smuvala sa Džastinom Timberlejkom, i dok je njihova romansa punila naslovne strane, Britni je plasirala priču "biću devica do prve bračne noći", što je naširoko objašnjavala i u intervjuima poput onog koji je svojevremeno, dala za norvešku televiziju.

Kasnije je ipak omiljena verzija bila da je ona prvi seks imala sa Džastinom, sa kojim je bila u vezi do 2002... Ali, Lajni Spirs, majka američke zvezde je takođe želela svojih pet minuta slave pa je pre nekoliko godina u svojoj autobiografiji napisala da je Britni nevinost izgubila već sa 14 godina i to sa kapitenom srednjoškolskog tima američkog fudbala, koji je tada imao 18 godina!

To nije sve, Lajni navodi da je ohrabrivala ćerku da se upusti u vezu sa tim momkom, jer je smatrala da će Britni tako biti mnogo popularnija u školi.

(Telegraf.rs/Daily Mail)

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Brana

    6. septembar 2014 | 17:19

    Od takvog retarda nije mogla ni ona jadna bolje da ispadne...

  • Marko Kritičar

    6. septembar 2014 | 16:07

    Estradne umjetnice lažu kao da su političarke.

  • gagi

    6. septembar 2014 | 13:43

    Mnogo popularna hahahaha à jel ovo na prvoj slici njena mama

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA