MESI, MESI: Ovako danas izgleda Jagodinka Simonović! (VIDEO)

Kraljevčanka Dragana Varagić je imala 27 godina kada je snimila čuvenu "pekarsku" scenu sa Slavkom Štimcem, a od premijere filma "Varljivo leto '68" je prošlo 30 godina

  • 10

Verovatno nema čoveka koji ne zna legendarnu scenu iz filma "Varljivo leto '68", u kojoj Petar (igra ga Slavko Štimac) hvata za za grudi lepu pekarku Jagodinku Simonović, koju glumi Dragana Varagić.

Od premijere kultnog ostvarenja Gorana Paskaljevića je prošlo 30 godina, rečenica: "Mesi, mesi, neće ništa da ti škodi" je odavno postala deo svakodnevnog govora i zanimljivo je pogledati kako danas izgleda Jagodinka za kojom su uzdisale generacije koje decenija

Varagićeva koja je rođena 1957. u Kraljevu, na vrhuncu popularnosti je tokom devdesetih odlučila da se sa suprugom Dušanom i sinom Mihailom preseli u Kanadu gde je živela 20 godina, da bi se zatim vratila u Srbiju i trenutno radi kao profesorka glume na Akademiji umetnosti u Beogradu.

A Dragana ovako izgleda 30 godina kasnije:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA