Željko Šašić otkazao "Arenu"!

Pevač je odustao od koncerta koji je trebalo da održi 3. novembra u najvećoj areni na Balkanu

  • 11

Željko Šašić zakazao je za 3. novembar koncert u "Kombank areni", ali je za domaću štampu potvrdio da ga je u međuvremenu otkazao.

- Nisam ja ni želeo toliku halu, već su me tako savetovali posle učešća u šouu 'Tvoje lice zvuči poznato". Rekli su mi da je to logičan sled okolnosti, pošto je publika lepo reagovala na mene. Ipak, ja nikada nisam rekao taj datum koji je navođen u medijima, a tačno je da sam koncert otkazao, i to iz više razloga o kojima ne bih govorio. Voleo bih da napunim neki manji prostor, recimo Centar "Sava" - potvrdio je pevač za "Informer".

Šašić se tokom popularnog šoua istakao kao jedan od najzabavnijih učesnika, a više od 6.000 naših čitalaca izglasalo je Željka kao učesnika kom je neopravdano izmaklo finale i šansa za pobedu.

Pamtila se i njegova imitacija Ace Lukasa, sadašnjeg supruga njegove bivše žene Sonje, koju je Željko tako verno izveo da je čak na ruku stavio i burmu. "Šuškalo" se da je namerno Arena bila zakazana za rođendan Lukasa, što je Šašić u međuvremenu demantovao.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rnd.bg

    7. septembar 2014 | 09:51

    Bravo za realnost.

  • Darko

    7. septembar 2014 | 10:34

    Neka izbaci jos par albuma i neka napravi jos par hitova i onda koncert.Nzalost duo je pravio pauzu, ali da je pokazao da je cool lik dobar pevac to jeste. Mnogo bolji covek od Lukasa.

  • Milena

    7. septembar 2014 | 09:51

    Ne znam kojim pesmama je i planirao da je napuni??U svakom slucaju-pametno,inace bi prosao kao Doris Dragovic

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA