Razvela se Nataša Miljković od glumca Timarova!

- Tačno je da smo se Srđan i ja razveli. Ostali smo u dobrim odnosima zbog našeg deteta i to je sve što imam da kažem na tu temu - rekla je lepa voditeljka

  • 26

Voditeljsko lice koje je dugo želelo "Dobro jutro" svima koji rano ustaju, Nataša Miljković, okončala je vanbračnu zajednicu dugu sedam godina s glumcem Srđanom Timarovom. 

- Problemi su nastajali zato što nisu imali vremena da se posvete jedno drugom. Nataša je radila ujutru do podne, kada se vraćala kući i brinula o detetu, dok je Srđan tada odlazio na posao. I ono malo vremena koje su imali, provodili su u raspravama, zbog čega su odlučili da se raziđu - kaže izvor za "Alo".

Sin Lazar živeće sa Natašom, a Srđan će moći da ga posećuje kad god poželi.

Nataša je potvrdila saznanja ovog lista.

- Tačno je da smo se Srđan i ja razveli. Ostali smo u dobrim odnosima zbog našeg deteta i to je sve što imam da kažem na tu temu - rekla je lepa voditeljka.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • VM

    7. septembar 2014 | 13:15

    Niko više ne može ni sa kim. Samo su naše jadne majke sve trpele i ostajale ceo život u brakovima, a ove pokondirene ni mesec ne sastavljaju. Tuga.

  • Ana

    7. septembar 2014 | 14:14

    Vidim da se muškarci žučno zalažu za svetinju braka - što se svodi na sledeće, ta svetinja po njima: žena u kući da radi sve, čuva decu, po mogućstvu ćuti, a oni da dođu kad hoće, odu kad hoće, deca da ćute dok se ''tata odmara'', žena da je kriva za sve moguće neuspehe u porodici i kući... Ma gotovi ste vi sa svojim svetinjama! Uspešnije smo u svakom smislu, sa ssve decom koja Ostaju sa nama i koju same još i bolje vaspitamo nego uz vašu ''pomoć''. Čast izuzecima, ali ti izuzeci, a poznajem ih, se ne zalažu za ''svetinju braka'', nego znaju da je to ozbiljan posao, pa i sami zasuču rukave.

  • Sale

    7. septembar 2014 | 12:25

    Tipičan moderan srpski brak, završava se od 5-te do 12 godine. Eeee gde je vreme naših deda i baba kada se znalo šta žena a šta muž radi. I znalo se ko je gazda u kući. Ovo sad je sve naopako.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA