SURVAJVER LJUBAV Ava Karabatić: Zaljubljena sam u Beograđanina!

Hrvatska starleta nije želela da otkrije da li je njena nova ljubav učesnik "Survajvera" ili neko iz produkcije ovog rijalitija, ali je potvrdila da se seli u Beograd

  • 2

Ava Karabatić zaljubljena je u Beograđanina i planira da se uskoro preseli u srpsku prestonicu. Učesnica "Survajvera" priznala je da joj srce lupa za Srbinom sa kojim je učestvovala u rijalitiju i da se zbog njega toliko promenila da je pošla u teretanu i na treninge tajlandskog boksa, piše hrvatski Stori. Starleta nije želela da otkrije da li je njena nova ljubav učesnik Survajvera ili neko iz produkcije ovog rijalitija.

- Uvek sam bila iskrena, pa ću i sada. Gajim posebne emocije prema jednom Beograđaninu s kojim sam u poslednje vreme provela mnogo zajedničkih trenutaka. Veliki sam emotivac i uvek slušam srce, a moje u ovom trenutku lupa ludački. Šta ću kad sam takva. Iskre na sve strane, imam osmeh od uha do uha - izjavila je nasmejana Ava Karabatić i tako potvrdila šuškanja da se zaljubila.

Dodala je i da se zbog nove simpatije toliko promenila i da u Beogradu provodi sve više vremena, gde planira da se preseli i upiše glumu.

- Uvek sam bila zaljubljena u Beograd. Tu sam uradila i prvu tetovažu. Evo pokazalo se da sam prava veštica, jer kad sam gostovala u Studiju 45 rekla sam Antoniji Mandić da svoju budućnost vidim u Beogradu ili Holivudu - kaže Ava koja se raduje životu u srpskoj prestonici.

(A.V. / Story.hr)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Chudo Veliko

    17. mart 2012 | 09:08

    e usrecio se ko je da je:) http://www.necudakliknem.com/2012/03/vip-survivor-2012-ava-karabatic-zelela-bi-biti-konj-zbog-njegove-otmjenosti-i-gracioznosti/

  • Stevan

    16. mart 2012 | 12:14

    Ava Karabatić gola u playboyu :) http://www.necudakliknem.com/2012/03/ava-karabatic-na-policiji-i-playboy-slike/

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA