TUŽNA ISPOVEST HOLIVUDSKOG ZAVODNIKA: Gledao sam svoju ženu i ćerku kako umiru od iste bolesti!

Pirs Brosnan kojem su od raka jajnika preminule žena Kasandra i ćerka Šarlot, kaže da mu se srce cepalo dok je posmatrao kako podmukla bolest "jede" njegove voljene

  • 1

Tokom humanitarne akcije koja je prošlog petka održana u Los Anđelesu, glumac Pirs Brosnan je rasplakao sve prisutne kada je ispričao kroz kakav je pakao prošao nakon što mu je prvo, supruga Kasandra preminula od raka jajnika, a prošle godine i ćerka Šarlot, i to od iste bolesti!

Da podsetimo, Pirsova prva žena Kasandra Haris je umrla 1991, u 43. godini života, a njenu ćerku Šarlot i sina Kristofera, glumac je usvojio 1986. godine, posle smrti njihovog biološkog oca.

- Kada gledate kako nekog koga volite bukvalno jede ova podmukla bolest... ta tuga i bol postaju neizbrisivi deo vaše psihe. Držao sam ruku moje divne, darežljive i snažne supruge Kasandre sve dok mi je rak jajnika nije prerano oduzeo - rekao je Brosnan koji je dok je u Beogradu snimao film "November Man", doživeo novu porodičnu tragediju.

- A prošle godine, držao sam za ruku moju veselu, zabavnu i divnu ćerku Šarlot, pre nego što je i ona umrla od ove užasne nasledne bolesti - zaključio je popularni glumac koji je sa brojnim kolegama iz Holivuda učestvovao u teletonu za prikupljanje novca namenjenog za borbu protiv raka.

(Telegraf.rs/Daily Mail)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA