"Metalika" prodaje srebrne vinil ploče u Beogradu!

Ograničeno izdanje vinila sa četiri pesme će se u prodaji naći od 21. aprila, pred koncert koji će biti održan na Ušću 8. maja

  • 0

Pripreme za veliki moncert "Metalike" na Ušću 8. maja su već u toku, a fanove će obradovati i limitirano izdanje albuma "Beyond Magnetic" na vinilu koji će biti prodaji od 21. aprila. Ovo neće biti obična crna ploča, već u srebrnom izdanju sa ekskluzivnom "Metalika" nalepnicom. 

"Beyond Magnetic" sadrži četiri uživo izvedene pesme nastale kao miks pesama sa albuma "Death Magnetic" nastale na proslavi godišnjice u "Filmore Theatre" u San Francisku održanoj u decembru prošle godine. Ova ploča ima pesme "Hate Train", "Just A Bullet, Away", "Hell And Back" i "Rebel Of Babylon".

Na dan koncerta kapije će biti otvorene od 17 časova, a od 18.30 očekuje se nastup benda "Gojira". "Machine Head" će nastupiti drugi.

Da bi sve funkcionisalo u savršenom redu, biće zaduženo više od 1000 ljudi. Članovi benda "Metalika" u Beograd stižu na dan koncerta i ovo će biti njihov drugi nastup na evropskoj turneji. Evropsku turneju započinju dan ranije, koncertom u Pragu. Iako je turneja posvećena čuvenom  "Black albumu", još  je iznenađenje koja pesma će otvoriti koncert.

(N. I.)

 

 

 

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA