Goca Tržan bira "Pinkove zvezdice"

- Shvatila sam da je naš posao da napravimo novu tinejdž zvezdu, pa onda tu popuštanje ničemu ne služi. Ipak, svi ćemo birati način kako da saopštimo naše odluke takmičarima, jer su u pitanju deca koja su senzitivnija od odraslih - kaže pevačica

  • 0

Goca Tržan biće treći član žirija u novom šou- programu "Pinkove zvezdice". Tokom dve decenije karijere nesporan je njen kvalitet pevanja, izbora pesama i posebnost kada je fizički izgled u pitanju.

- Biću vrlo realna i objektivna, što se možda nekome i neće dopasti. Shvatila sam da je naš posao da napravimo novu tinejdž zvezdu, pa onda tu popuštanje ničemu ne služi. Ipak, svi ćemo birati način kako da saopštimo naše odluke takmičarima, jer su u pitanju deca koja su senzitivnija od odraslih - saopštila je Goca.

Podsećamo da je  šou "Pinkove zvezdice" zapravo takmičenje mladih talenata uzrasta do 15 godina koji već imaju raskošan vokal. Ipak, članovi žirija će morati da presude ko je najbolji među njima, što neće biti nimalo zahvalna odluka.

Emitovanje ove emisije počinje 19. septembra, u 21 čas i na programu "Pinka" će biti svakog petka tokom narednih pet i po meseci.

Ostalo je još da javnost sazna koje još dve javne ličnosti ce sedeti u ovom žiriju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA