Hari Mata Hari i Leontina kompletirali žiri "Pinkovih zvezdica" (FOTO)

Popularne muzičke zvezde su se tako priključile Jeleni Tomašević, Milanu Stankoviću i Goci Tržan, koji su takođe sudije ovog šou-programa televizije "Pink"

  • 4

Leontina Vukomanović i Hari Varešanović poslednja su dva člana žirija "Pinkovih zvezdica" otkrivena javnosti. A šou krajem nedelje počine sa snimanjem, dok je početak emitovanja predviđen za petak 19. septembar u 21 čas.

Leontina je od strane produkcije "Pinka" izabrana kao neko ko već više od deceniju radi sa decom kroz hor "Čarolija" dok je nesporan njen ogroman pevački talenat, a po mnogima je jedan od najboljih vokala u Srbiji svih vremena.

Hari Varešanović je kroz svoj bend "Hari mata Hari" decenijama žario ex SFRJ scenom, a njegovi hitovi i danas spadaju među najslušanije pesme pop muzike, bez obzira na široku novu produkciju. On je ujedno četvrti član ekipe koji je učestvovao na Evrosongu. Podsećamo da su među članovima žirija još i Jelena Tomašević i Milan Stanković, dok je muzički producent projekta Marko Kon koji je takođe učestvovao na pesmi "Evrovizije".

Peti član žirija je podsećamo Goca Tržan.

U ovom šou programu učestvuju deca starosti 9 do 14 godina koja će izvoditi isključivo domaće hitove pop i rok muzike. Među njih stotinu, nalazi se mnogo talenata koji će podići emocije mnogih gledalaca.

Ostaje da vidimo kako će žiri odabrati najbolje i koliko će u tome biti uspešni.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Luna

    8. septembar 2014 | 18:13

    Milan Stankovic? Ee kad je i on stig'o da bude ziri....

  • Sanna

    8. septembar 2014 | 18:38

    I Leontina ima veze sa evrovizijom. Ona je pisala tekst za lane moje.

  • Vlada

    8. septembar 2014 | 18:34

    A jel ce i ovaj ziri da se dize stolicama?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA