“Goblini i prijatelji” 20. septembra u letnjoj bašti SKC-a

Karte za koncert će biti puštene u prodaju od utorka 2. septembra. Cena karte u preprodaji do 12. septembra po promotivnoj ceni iznosi 700 dinara, nakon toga karte će biti dostupne po ceni od 900 dinara do dana koncerta

  • 0

Nakon spektakularnog koncerta koji su održali u beogradskoj Hali sportova 8. marta na kom je prisustvavalo 4.000 ljudi, kultni šabački pank rok bend Goblini, obradovaće svoje mnogobrojne fanove još jednim koncertom u Beogradu, ovog puta u letnjoj bašti Studentskog kulturnog centra 20. septembra sa početkom u 18 časova, pod nazivom "Goblini i prijatelji".

Karte za koncert će biti puštene u prodaju od utorka 2. septembra na blagajni Studentskog kulturnog centra Beograd, kao i u prodavnici Felix (TC Sremska). Cena karte u preprodaji do 12. septembra po promotivnoj ceni iznosi 700 dinara, nakon toga karte će biti dostupne po ceni od 900 dinara do dana koncerta.

Na bini će se te večeri pojaviti i prijatelji benda Goblini, a to su beogradski sastav Tea Break, šabački Siempre Peligroso, novosađani Proleće i bendovi Kiza and Bluza, Cigla in the vugla i Mentalna Korkecija.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA